Ο Παναγιώτης Κουζής ολοκλήρωσε τον πρώτο από τους έξι  φετινούς αγώνες που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross στην κορυφαία κατηγορία MXGP. Η πίστα του Teutschenthal της Γερμανίας αποδείχτηκε δύσκολη για πολλά από τα μεγάλα ονόματα του θεσμού και δεν έλειψαν οι πτώσεις και οι τραυματισμοί που έκριναν την έκβαση του πρωταθλήματος.

No38_1_MXGP_MXGP_10_D_2015

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Έλληνας πολυπρωταθλητής κατάφερε να πιάσει τον δικό του ρυθμό ολοκληρώνοντας και τα δύο σκέλη χωρίς προβλήματα, πετυχαίνοντας τους στόχους που είχε θέσει για αυτόν τον αγώνα. «Με όλα αυτά που συνέβησαν στον αγώνα, με τους τραυματισμούς και τις πτώσεις, είναι αλήθεια ότι με επηρέασαν στο πρώτο σκέλος. Μπήκα φοβισμένος και ήμουν επιφυλακτικός. Στο δεύτερο σκέλος κατάφερα να το ξεπεράσω και να οδηγήσω στον ρυθμό που μπορ,ώ κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τους φετινούς μου στόχους. Τα τελευταία χρόνια η διαφορά μου από την πρώτη θέση σε ταχύτερο γύρο ήταν στα οχτώ δευτερόλεπτα. Στο δεύτερο σκέλος κατάφερα να το πάω κοντά στα επτά και στόχος μου την φετινή χρονιά είναι να τα φτάσω στα πέντε και να είμαι μέσα στην βαθμολογούμενη εικοσάδα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαι σε καλό δρόμο» δήλωσε ο Π.Κουζής κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

No38_4_MXGP_MXGP_10_D_2015

Ο Παναγιώτης Κουζής τερμάτισε στο πρώτο σκέλος στην 25η θέση ενώ στο δεύτερο έφτασε μέχρι την 22η αποτελέσματα που τον έφεραν στην 24η θέση της γενικής κατάταξης.
Επόμενη στάση του Παναγιώτη Κουζή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2015 είναι στις 04-05/7/15 στην πίστα Uddevalla της Σουηδίας.
Φωτογραφίες: mxgp.com

Αποτελέσματα Tetschenthal MXGP:
1. Romain Febvre (FRA, YAM), 47
2. Gautier Paulin (FRA, HON), 45
3. Kevin Strijbos (BEL, SUZ), 36
4. Jeremy Van Horebeek (BEL, YAM), 36
5. Evgeny Bobryshev (RUS, HON), 36
6. Dean Ferris (AUS, HUS), 30
7. Shaun Simpson (GBR, KTM), 27
8. Christophe Charlier (FRA, HON), 24
9. Antonio Cairoli (ITA, KTM), 22
10. Glenn Coldenhoff (NED, SUZ), 21
24.Panagiotis Kouzis (GRE, HON)

Χορηγοί: Αφοί Σαρακάκης A.E.B.M.E/Honda , Vitex, Ηλιόχρωμα, Monster Energy, Drakos Engineering/Athena/GET/Go Pro, KRD/FOX/SPY, Michelin, IGOL, RK Chains/Excel Takasago, motobox.gr Πιπερίγκος, K-Shock, DK Racing, bigballsmx.com, Dark Side Tattoo, tshirts.gr, mxin.gr, motokouzis.gr, Γιάννης Αθανασίου Herbalife/Team 24.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.