Στον τελευταίο αγώνα του ENDURO SERRES OFFROAD PREMIO η ΛΑΜΣ ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό. Μια πολύ ιδιαίτερη μορφή αγώνα, ένα σύμπλεγμα μεταξύ ενός αγώνα Enduro sprint που στο τέλος θα έχει για τελική δοκιμασία, έναν μίνι αγώνα motocross θυμίζοντας International Six Days Enduro.

serres offroad premio 2017

Είναι σίγουρο ότι στις 5 Νοεμβρίου πολλοί αναβάτες θα θελήσουν να το ζήσουν. Η ακόλουθη ανακοίνωση της ΛΑΜΣ στα μέσα μαζικής δικτύωσης προετοιμάζει για κάτι μοναδικό.

Από την ΛΑΜΣ και τους διοργανωτές του Serres Offroad Premio ανακοινώνεται η μορφή που θα έχει ο 4ος αγώνας του θεσμού. Ο αγώνας θα είναι τύπου enduro-cross. Δεν θα υπάρχει απλή διαδρομή αλλά μόνο δύο ειδικές διαδρομές. H ειδική AEGEAN-cross, μήκους 2,3km. και η ειδική ΜΑΚΙΝΑ-extreme, μήκους 850m. Οι αναβάτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες ανάλογα με την κατηγορία τους. Στην μία ομάδα θα είναι οι κατηγορίες 1 και 2, ενώ στην δεύτερη θα είναι οι κατηγορίες 3, Junior, Veteran και Hobby. Η σύνθεση των δύο αυτών ομάδων μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα από τις συμμετοχές κάθε ομάδας ώστε να είναι ισάριθμες. H πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει την ειδική AEGEAN-cross, ενώ ταυτόχρονα η δεύτερη ομάδα θα ξεκινήσει την ειδική MAKINA-extreme. Ο κάθε αναβάτης θα έχει στην διάθεσή του 15’ για να ολοκληρώσει την κάθε ειδική και να παρουσιαστεί στην εκκίνηση της επόμενης. Μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα, κάθε αναβάτης έχει δικαίωμα ανεφοδιασμού και service. Αναβάτης ο οποίος δεν θα παρουσιαστεί σε 15’ στην εκκίνηση της επόμενης ειδικής θα ξεκινήσει την ειδική αυτή στο τέλος όλων των αναβατών της ειδικής αυτής, θα μπορεί όμως να παρουσιαστεί στην επόμενη στον χρόνο του και να ξεκινήσει στην σειρά του. Θα υπάρχει δημοσιευμένη λίστα εκκίνησης με ωράριο για κάθε αναβάτη σε κάθε ειδική. H διαδικασία αυτή θα επαναληφθεί τρεις φορές (έξι χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές) για όλες τις κατηγορίες. Μετά την ολοκλήρωση των χρονομετρημένων ειδικών οι αναβάτες θα έχουν στην διάθεσή τους 20 λεπτά στον χώρο των paddocks. Στην συνέχεια οι αναβάτες θα χωριστούν σε πεντάδες (ή επτάδες, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών) σύμφωνα με την κατάταξή τους στο σύνολο των προηγούμενων χρονομετρημένων ειδικών Η τελευταία ειδική του αγώνα θα είναι ένας αγώνας motocross στoν οποίo θα αγωνίζεται κάθε πεντάδα αναβατών χωριστά και θα πραγματοποιεί 5 γύρους. Δεν θα υπάρχουν χρονομετρημένοι γύροι, παρά μόνο συνολικός χρόνος ειδικής διαδρομής, η οποία θα αποτελείται από 5 γύρους. Όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν και τους 5 γύρους ώστε να θεωρείται ότι ολοκλήρωσαν την ειδική διαδρομή. Πρώτη θα αγωνιστεί η τελευταία πεντάδα της κατάταξης. Η σύνθεση των πεντάδων θα ανακοινωθεί από την γραμματεία του αγώνα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 6 χρονομετρημένων ειδικών.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε μαζί την όμορφη αυτή εμπειρία.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.