Η οργανωτική ομάδα του RIV3R συνεχίζει τις κινήσεις της ώστε να είναι έτοιμη για το 2018, δημιουργώντας ένα νέο αθλητικό σωματείο.

mst logo

Η Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα (Motor Sports Team) με έδρα την Βέροια έχει σαν σκοπό την δημιουργία μοτοσυκλετιστικών γεγονότων και την ανάδειξη νέων αθλητών στο χώρο.

Το RIV3R ήταν σίγουρα ένα γεγονός που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του χώρου, δίνοντας τα πρώτα σημεία γραφείς του Motor Sports Team.

Για το RIV3R 2018 η διαδρομή είναι έτοιμη με την ομάδα του MST να εργάζεται πυρετωδώς και να μελετά τρόπους προώθησης και διαφήμισης για τις επόμενες διοργανώσεις. Στα σύντομα μελλοντικά τους σχέδια είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να αποκτήσει αίγλη και διεθνή χαρακτήρα, με τους Γιώργο Τριπολιτάκη, Αντώνη Μπαζάκα και χάρη Παπαδόπουλο να εργάζονται πάνω σε αυτόν τον τομέα, αλλά και την δημιουργία και άλλων γεγονότων.

Eίναι σίγουρο ότι όλα τα γεγονότα που θα φέρουν την υπογραφή του Motor Sports Team θα έχουν πολύ υψηλά στάνταρ.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.