Μετά από ένα ατύχημα στο δεύτερο αγώνα της Unadilla, το δέκατο γύρο του Ama National 2016, ο Νέλσον υπέστη ένα σοβαρότατο τραυματισμό σε μία άσχημη πτώση που είχε. Ο Jessy Νέλσον εξέδωσε μια δήλωση στο Instagram, παρέχει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση απο την πτώση.

jessy nelson

Στον δεύτερο αγώνα της κατηγορίας 250cc ο Nelson είχε μία άσχημη πτώση με την μοτοσυκλέτα του να πέφτει επάνω του, χτυπώντας τον στην πλάτη. Σύμφωνα με τη δήλωση του, ο Nelson είναι σε ένα νοσοκομείο στο Cooperstown στη Νέα Υόρκη, και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μόλις το πρήξιμο στην πλάτη του υποχωρήσει.

Δείτε παρακάτω την δήλωσή του:

Στο δεύτερο αγώνα στην Unadilla, είχα ένα ατύχημα σε μια δύσκολη γωνία, τελικά, έκλεισε με μια κόκκινη σημαία για τον αγώνα. Είχα μία πτώση με την μοτοσυκλέτα μου να με χτυπάει από πίσω. Μεταφέρθηκα προς το παρόν σε ένα νοσοκομείο στο Cooperstown της Νέας Υόρκης, όπου είμαστε σε αναμονή, να μειωθεί το πρήξιμο στο κάτω μέρος της πλάτης μου πριν κάνω την επέμβαση. Αυτή τη στιγμή έχω περιορισμένη αίσθηση από τη μέση και κάτω. Η ελπίδα είναι ότι, μετά το πρήξιμο θα έρθει και πάλι η αίσθηση. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, τις σκέψεις και τις προσευχές σας. Θα σας κρατάμε ενήμερους τις επόμενες ημέρες!

Μετά από αυτό το μήνυμα υπήρξε μια περαιτέρω ενημέρωση παρακάτω:

Σύμφωνα με την ομάδα Troy Lee, ο Nelson είναι ακόμη στο νοσοκομείο στο Cooperstown της Νέας Υόρκης, όπου το Ίδρυμα Ερευνών, Ζωή Νωτιαίου Μυελού συνεργάζεται άμεσα με τους γιατρούς του Jessy. Έχει διστακτικά προγραμματιστεί για σήμερα (Τρίτη 16 Αυγούστου) η χειρουργική επέμβαση.

Η Road 2 Recovry δημιούργησε μια σελίδα δωρεά για Jessy και την οικογένειά του. Αν θέλετε να βοηθήσετε συνεισφέροντας στο ιατροφαρμακευτικό κόστος του Jessy για τη διαδικασία ανάκτησης του, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.