Η KTM Racing επιβεβαίωσε ότι ο εργοστασιακός αναβάτης της Red Bull KTM, Jeffrey Herlings έχει υποστεί κάταγμα του μηριαίου οστού κατά τη διάρκεια μιας πτώσης στο Everts and Friends Charity Αγώνα στο Genk, στο Βέλγιο τη Δευτέρα.

Herlingscop

Ο Jeffrey πήρε μέρος σε μια κούρσα 85cc κατά την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που φιλοξενείται από την Red Bull KTM Factory Racing, και τον μάνατζερ της ομάδας MX2 και 10-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Stefan Everts.

Ο Jeffrey υπέστη ένα κάταγμα του μηριαίου οστού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Dr Driessen στο Νοσοκομείο Ζοΐ στο Genk το βράδυ της Δευτέρας. Ο Δρ Driessen έκανε την εγχείρηση στο αριστερό του πόδι και το ιατρικό προσωπικό μας ενημέρωσε ότι η επιχείρηση ήταν απόλυτα επιτυχής. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου τρεις ημέρες.

Ο Pit Beirer, επικεφαλής της KTM Motorsport δήλωσε «ο Jeffery είναι νέος και σε πολύ καλή φόρμα, είμαστε όλοι λυπημένοι που είχε αυτή την κακή στιγμή, είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθει πίσω και θα είναι τόσο ισχυρός όσο ο ίδιος μας έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να είναι. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούμε να τον δούμε πίσω στη μοτοσυκλέτα του όταν αυτός είναι σε φόρμα και υγιής. «

Η KTM Racing θα συνεχίσει να να μας ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο της ανάρρωσης του Jeffrey όταν τα νέα είναι διαθέσιμα.

Ο Herlings, ο οποίος είχε μία εξαιρετική σεζόν το 2014 ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα έπαιρνε τον τρίτος του παγκόσμιο τίτλο της ΜΧ2 στον επόμενο γύρο στο Loket, Τσεχικής Δημοκρατίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Έπρεπε να πάρει μόλις πέντε βαθμούς στο επερχόμενο γύρο για να εξασφαλίσει τον τίτλο.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.