Οι Jeffrey Herlings και Jorge Prado κατέκτησαν τις νίκες σε MΧGP και MX2 αντίστοιχα στην Τουρκία.

Έντονο ενδιαφέρον είχε ο συγκεκριμένος αγώνας όμως και για όλους τους Έλληνες φίλους του MOTOCROSS καθώς τρεις αναβάτες του ελληνικού πρωταθλήματος αγωνίστηκαν στο Afyonkarahisar.

Ο Παναγιώτης Κουζής τερμάτισε στην 22η θέση με μία 21η και μία 22η στα δυο σκέλη του αγώνα της MXGP.

Στην MX2T υπήρχαν δεκαπέντε αναβάτες στην αρχική λίστα εκκίνησης αλλά μόλις έξι παρουσιάστηκαν στον αγώνα. Οι Δημήτρης Μπαξεβάνης και Ανδρέας Ανδρέου ισοβάθμησαν στην τέταρτη θέση με τον Καβαλιώτη να είναι τελικά τέταρτος, έχοντας σταθερή απόδοση και στα δυο σκέλη του αγώνα εκμεταλλευόμενος τις ατυχίες των Iacopi και Ανδρέου στο δεύτερο σκέλος τερματίζοντας τρίτος, ενώ ο νεαρός Χαλκιδαίος στον τελευταίο γύρο του δευτέρου σκέλους είχε μία πτώση που τον υποχρέωσε να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Αποτελέσματα MXGP

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία

Αποτελέσματα ΜΧ2

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.