Σε μια από τις καθιερωμένες προπονήσεις ο Jason Anderson είχε μία άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο λόγος για ένα σπάσιμο στο χέρι του σε δυο σημεία ενώ υπέστη και ένα τραύμα στο νεφρό.

H χειρουργική επέμβαση στο σπασμένο βραχίονα του Jason Anderson πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, τελειώνοντας με με πάνω από σαράντα ράμματα.

Τώρα ο αναβάτης της Husqvarna πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάρρωση. Προφανώς η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες όπως αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

O Jason προφανώς είναι απογοητευμένος και θυμωμένος με την κατάσταση. Δυστυχώς είναι ο δεύτερος τραυματισμός σε προπόνηση για τον Jason που τον κρατά μακριά από τους αγώνες. Θα επιστρέψει στις τελευταίες κούρσες αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, και επικεντρώνονται στο Εθνικό, ενώ ο Dean Wilson έχει επιστρατευτεί για να τον αντικαταστήσει μαζί με τον Zach Osborne.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.