Μεγάλη είδηση ​​για τους οπαδούς του Jarvis Graham. θα μείνει με την Husqvarna τουλάχιστον μέχρι το 2016 με τα καλύτερα extreme enduro στον κόσμο που θα γίνουν, με την ίδια μοτοσυκλέτα και την ίδια ομάδα για τις επόμενες δύο σεζόν. Μπορεί πλέον να συνεχίσει να εστιάζει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα – να κερδίζει αγώνες.

Jarvis Graham1

Εδώ είναι η επίσημη διατύπωση από την Husqvarna Motorcycles.

Graham Jarvis – ο αναβάτης που θεωρείται ευρέως ως ο νούμερο ένα στον κόσμο Extreme Enduro racer – έχει ανανεώσει επίσημα το συμβόλαιό του με την Husqvarna Motorcycles, η οποία βλέπει το Brit ως ένα εργοστάσιο που υποστηρίζει Husqvarna αναβάτη μέχρι το τέλος της σεζόν 2016.

Υπογραφή διετής παράτασης της υφιστάμενης σύμβασης του με τον επικεφαλής Husqvarna Motorcycles »του Motorsport Robert Jonas στο Mattighofen, Αυστρία την Τρίτη. Ο Graham θα συνεχίσει να ηγείται των προσπαθειών της Husqvarna στο Extreme Enduro σε όλο τον κόσμο. Ως ο πιο επιτυχημένος αναβάτης Extreme Enduro που ανταγωνίζεται σήμερα, ο Jarvis έχει κερδίσει νίκες στο The Tough One, πύλη της κόλασης, ο βασιλιάς της Μοτοσικλέτας, Erzberg, Romaniacs, Sea to Sky, Extreme XL Paredes, Roof of Africa και πολλά άλλα. Με έναν πλούτο της εμπειρίας και τις απίστευτες ικανότητες χειρισμού της μοτοσυκλέτας ο Jarvis είναι ο φοβερός ανταγωνιστή, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρολό στην αύξηση της δημοτικότητας της σκηνής Extreme Enduro.

graham_jarvis

Graham Jarvis: «Είναι υπέροχο να έχεις υπογράψει μια διετή επέκταση του συμβολαίου με την Husqvarna. Για να γνωρίζουν τώρα ότι θα μείνω με την ίδια ομάδα, με το ίδιο φανταστικό επίπεδο στήριξης από την Husqvarna, μέχρι το τέλος της σεζόν του 2016.Ο καθένας ξέρει ότι η νίκη είναι μια ομαδική προσπάθεια και η ομάδα Bel-Ray Husqvarna Factory Racing μου δίνει φανταστική υποστήριξη. Μαζί με την καταπληκτική σειρά των 2-χρονων και 4-χρονων μοτισυκλετών Husqvarna έχω τα πάντα. Πρέπει να συνεχίσω τις προκλήσεις για νίκες σε Extreme Enduro αγώνες σε όλο τον κόσμο I ».

Robert Jonas: «Ο Graham είναι χωρίς αμφιβολία ένας απίστευτος αναβάτης, και η Husqvarna Motorcycles είναι πολύ υπερήφανη.Οι επιτυχίες του στους Extreme Enduro αγώνες σε όλο τον κόσμο μιλούν απο μόνες τους. Ο Graham είναι πραγματικά ένας απίστευτος αθλητής, είναι εξαιρετικά έμπειρος και απόλυτα συγκεντρωμένος στο να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τον εαυτό του και τη Husqvarna. Γνωρίζοντας ότι Graham θα είναι με την Husqvarna τουλάχιστον για τα επόμα δύο έτη είναι πραγματικά μεγάλη είδηση ​​για την Husqvarna Motorcycles. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.