Το 2016 Anaheim 1 SX σηματοδότησε την επιστροφή του James Stewart στο Monster Energy Supercross μετά από ένα έτος αποκλεισμού που οφείλεται σε παράβαση WADA αντιντόπινγκ. Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά για τον Stewart και την ομάδα Yoshimura Suzuki στο Α1, καθώς έκανε τον τρίτο ταχύτερο γύρο.

james stewart

Στον κύριο αγώνα, ο Stewart ξεκίνησε καλά μέσα στην πρώτη τριάδα μαζί με τον Justin Barcia και Jason Anderson. Στον πρώτο γύρο, σε μία στροφή και ενώ ο Stewart είχε την ανοικτή γραμμή, ο Ryan Dungey μετά απο άλμα και την κλειστή γραμμή που πήρε, ο μπροστινός τροχός του χτύπησε στο κέντρο τη μοτοσυκλέτα του Stewart, με αποτέλεσμα ο Stewart να φύγει πάνω απο την μοτοσυκλέτα του και να χτυπήσει με δύναμη στο έδαφος.

Η δυνατή πτώση του Stewart είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και επειδή ήταν ακίνητος στην κύρια γραμμή του αγώνα, η ΑΜΑ αναγκάστηκε να ρίξει την κόκκινη σημαία. Λίγα λεπτά αργότερα με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού, τον μετέφεραν στην Ιατρική Μονάδα Asterisk για περαιτέρω αξιολόγηση. Ο Stewart είχε χάσει τις αισθήσεις του για λίγο απο το δυνατό χτύπημα στο έδαφος.

Λόγω των αλλαγών στο πρωτόκολλο διαχείρισης διάσειση, ο Stewart θα πρέπει να επανεξεταστεί για την διάσειση πριν του επιτραπεί να επιστρέψει στους αγώνες.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Stewart έχει αναγκαστεί να μην τερματίσει λόγω τραυματισμού από τον Οκτώβριο, με τον τραυματισμό που είχε στο πρώτο σκέλος στο Monster Energy Cup, στη συνέχεια τραυματίστηκε στον αστράγαλο του στην πρώτη νύχτα των αγώνων στο Λιλ SX στη Γαλλία. Στο Anaheim1, ήταν ο μόνος αναβάτης κάτω από τη τέντα της Yoshimura Suzuki λόγω της τρέχουσας κατάστασης με τον τραυματισμένο Blake Baggett.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα απο τον Stewart και Yoshimura Suzuki…….

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.