Η Ομοσπονδία Internationale de Motocyclisme (FIM) ενημέρωσε τον αναβάτη των ΗΠΑ Supercross, James Stewart ότι είναι προσωρινά εκτός σύμφωνα με το άρθρο 7.6 της FIM Κώδικα Αντι-ντόπινγκ.

jamesstewartprovisionallysuspendedafterpositivedopingtest_53a4375107f9c

Πλήρης δελτίο τύπου της FIM

Η Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) ενημέρωσε τον αναβάτη των ΗΠΑ Supercross, James Stewart ότι είναι προσωρινά εκτός σύμφωνα με το άρθρο 7.6 της FIM Κώδικα Αντι-ντόπινγκ. Η απόφαση να αναστείλει προσωρινά τον κ. Stewart ελήφθη μετά την παραλαβή της έκθεσης από την WADA διαπιστευμένο εργαστήριο στην Κολωνία που υποδηλώνει Αναλυτικό Εύρημα της αμφεταμίνης σε ένα δείγμα ούρων που συλλέχτηκε από αυτόν σε ένα αγώνα που διενεργείται από την FIM, στον πρώτο γύρο της Monster Energy AMA Supercross, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM που πραγματοποιήθηκε στο Century Link του Σιάτλ της Ουάσιγκτον στις 12 Απριλίου 2014.

Ο κ. Stewart έχει το δικαίωμα να ζητήσει την εξέταση και ανάλυση του δείγματος  Β.

Μια Προσωρινή αναστολή επιβλήθηκε από τη FIM, δεν προδικάζει σε καμία περίπτωση, το ερώτημα είναι αν μια παραβίαση κανόνα αντι-ντόπινγκ σύμφωνα με το άρθρο 2 της FIM Κώδικα Αντι-Ντόπινγκ έχει πράγματι διαπραχθεί. Αυτό το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί από τη FIM Διεθνές Πειθαρχικό Δικαστήριο (CDI).

Ο κ. James Stewart είναι εκτός προσωρινά με ισχύ από τις 20 Ιουνίου μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Κώδικα Αντι-Ντόπινγκ και την FIM Κώδικα Αντι-ντόπινγκ, η FIM δεν είναι σε θέση να παράσχει οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία αυτή τη στιγμή.

Πηγή dirtbikerider.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.