Η είδηση ​​που κάθε οπαδός motocross δεν περίμενε να ακούσει,  ο αναβάτης των ΗΠΑ σε test που έγινε για απογορευμένες ουσίες, βγήκε θετικό. Η Yoshimura Suzuki Factory Racing έστειλε ένα δελτίο τύπου για τον αναβάτη τους, James Stewart.

James Stewar

Πλήρης Δελτίο Τύπου

Chino, Καλιφόρνια (19 του Ιούν 2014) – Yoshimura Suzuki Factory Racing, James Stewart ανέφερε ότι έλαβε κοινοποίηση από την FIM για 17 του Ιουνίου, 2014 ότι ένα τεστ WADA που έγινε σε αυτόν στις 12 Απριλίου το 2014, μετά το Σιάτλ ΑΜΑ / FIM Supercross , έδειξε ένα θετικό αποτέλεσμα για μια ουσία στην WADA 2014 Κατάλογο Απαγορευμένων ουσιών. Η φαρμακευτική αγωγή που χορηγήθηκε έχει συνταγογραφηθεί στον Stewart από το γιατρό του για τη θεραπεία μιας μακροπρόθεσμης ασθένειας.

Ο Stewart, με την πλήρη υποστήριξη της Yoshimura Suzuki Racing, είναι πρόθυμος συνεργασίας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επιλύσει αυτό το ζήτημα και σκοπεύει να είναι στην εκκίνηση του αγώνα στο Tennessee στο Blountville, στις 28 Ιουνίου 2014.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.