Σύμφωνα με τον Jim Holley τα αδέρφια Stewart κάνουν την επιστροφή τους. Η επιστροφή αναμένετε να γίνει στον αγώνα του Oakland στις 4 Φεβρουαρίου επάνω σε μοτοσυκλέτες της Suzuki.

16111765_1834231260187711_1642266337_n

Γνώριμο το τοπίο για τον James καθώς τα τελευταία χρονιά αγωνιζόταν με Suzuki. Αντιθέτως για τον Malcolm θα είναι κάτι καινούργιο η αλλαγή από Honda σε Suzuki.

Μια φιλόδοξη προσπάθεια για την οικογένεια Stewart, η δημιουργία μια ομάδας από το μηδέν, αλλά με πολλές γνώσεις και εμπειρίες. Δεν είναι χθεσινοί στον χώρο αλλά καλούνται για πρώτη φορά να είναι οι βασικοί παράγοντες και οι τελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.