Ο αναβάτης της Tedder Racing Monster Energy, Jake Weimer είχε τραυματιστεί στο Ντιτρόιτ SX το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου σε ένα άλμα απο ένα λάθος προσγειώθηκε πάνω του ο αναβάτης της  Honda, Trey Canard. Κατά την πτώση, το πρόσωπο του Weimer, ο λαιμός, και το στήθος του χτύπησε μπροστά στο τιμόνι. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, Nikol Weimer, o Τζέικ υπέστη διάσειση, ένα χτύπημα στο αριστερό του πνεύμονα, μελανιασμένες φωνητικές χορδές, και μια μεγάλη πληγή στο πηγούνι του. Ακόμη έσπασε τον δεξί βραχίονα και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Jake-Weimer

«Αυτός δεν κατάλαβε τι συνέβη,» είπε η σύζυγός του. «Μόλις τώρα αρχίζει να θυμάται. Είναι πολύ καλύτερα τώρα.

«Σήμερα ήταν η καλύτερη μέρα του Ιακώβ μέχρι στιγμής. Συνολικά, είμαστε πολύ ευγνώμονες που δεν ήταν χειρότερα. Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη και την υποστήριξη. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.