Η δεύτερη μέρα στον εναρκτήριο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος στο Lignano Sabbiadoro έχει δει το νέο απόλυτο νικητή τον νεαρό Άγγλο Nathan Watson (KTM 250 4Τ), να είναι η αυθεντική αποκάλυψη του αγώνα. Όλα τα μάτια ήταν, ωστόσο, επικεντρωμένα στον όμορφο αγώνα «Made in Italy» μεταξύ Davide Guarneri (Honda) και Alex Salvini (Beta).

7f337f7b79bbf91f6a590333793c25a6_L

Ήδη στην πρώτη ειδική άμμο, το τερέν ήταν βαρύ από τη βροχή, άρχισε να δημιουργεί δυσκολίες και όπως ήταν αναμενόμενο, τα αυλάκια που δημιουργούνται από το πέρασμα γύρο με τον γύρο έγιναν βαθιά, μέχρι που έγιναν αδιάβατα. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η ακύρωση του PS 7. Τα αυλάκια ήταν τόσο βαθειά που οι μοτοσυκλέτες χάνονταν.

Ωστόσο ο Aubert είναι ένας πύραυλος, κρατώντας το απόλυτο για τρεις ειδικές, αλλά η επιστροφή του Watson δεν άργησε να έρθει. Στον τέταρτο γύρο και παρά τις δυσκολίες κατάφερε να κάνει είκοσι δύο δευτερόλεπτα διαφορά στον Aubert.

Επίσης καλό αγώνα έκανε ο Salvini που κατάφερε να κινηθεί στην τέταρτη θέση και να είναι δεύτερος στην Ε2, όπου ο Guarneri πήρε την πτώτη θέση με πλεονέκτημα οκτώ δευτερόλεπτα. Εξαιρετική η τρίτη θέση του Philippaerts, με μικρή διαφορά απο τον Alex. Στην εέταρτη θέση ο Cerutti με τέσσερα λεπτά και πενήντα δύο δεύτερα διαφορά.

Μορόνι, Martini και Battig έκλεισαν το βάθρο της Ε1 αντίστοιχα, με την διαφορά και των τριών στα δώδεκα δευτερόλεπτα.

Στην Ε3 ο Manuel Monni δεν είχε κανένα πρόβλημα να ελέγξει τον Maurizio Micheluz που ήταν δεύτερος με ένα λεπτό και σαράντα εννέα δεύτερα πίσω, και τον Thomas Oldrati για δύο λεπτά που ήταν στην τρίτη θέση.

Στη Τζούνιορ, Redondo, Soreca και Bresolin, συμπλήρωσαν το βάθρο με τον Castellana να μένει εκτός στην τέταρτη θέση.

Στην κατηγορία νέων ο Facchetti κέρδισε μπροστά απο τον Macoritto και τον Verona.

Για τους ξένους ο Watson προηγήθηκε του Aubert και του αυστριακού Rauchenecker.

Αποτελέσματα Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.