Ο βροχερός καιρός έκανε ιδιαίτερα βάρη το τερέν στο Μπόρνο της βόρειας Ιταλίας που διεξήχθησαν ο 8ος και 9ος γύρος του ιταλικού πρωταθλήματος ENDURO με τους MEO και SALVINI να έχουν από έναν λόγο και οι δυο να είναι χαρούμενοι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Ιταλός αστέρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και τις δυο μέρες κατακτώντας και τον τίτλο στην E2. Ενώ στην γενική βαθμολογία ο MEO έχοντας κερδίσει τους έξι πρώτους γύρους του πρωταθλήματος είχε ένα μεγάλο προβάδισμα που του αρκούσε η τρίτη θέση του Σαββάτου για να τον στέψει πρωταθλητή στην γενική.

antoine-meo-salvini_italian-enduro-championship_12109

Ο SALVINI και τις δυο μέρες πήρε δυο άνετες νίκες χωρίς να πιεστεί, το Σάββατο πίσω του τερμάτισαν οι Μanuel ΜΟΝΝΙ και Antoine ΜΕΟ ενώ την Κυριακή τον ακολούθησαν οι Oscar BALLETTI και Μanuel ΜΟΝΝΙ με το MEO να εγκαταλείπει στην όγδοη ειδική έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της γενικής την προηγούμενη ήμερα.

antoine-meo-salvini_italian-enduro-championship_121

Στην Ε1 οι BATTIG Alessandro και ALBERGONI Simone μοιράστηκαν τις νίκες με τον νεαρό BATTIG να στέφεται πρωταθλητής με διαφορά τριών βαθμών από τον έμπειρο αντίπαλο του.

Στην E2 ο MORI Nicolo τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον SALVINI παίρνοντας και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μπροστά από τον RΟΤΑ Robert.

Στην Ε3 η Σαββατιάτικη νίκη και δεύτερη θέση της Κυριακής ήταν αρκετά για να φέρουν στην πρώτη θέση της κατάταξη τον Μanuel ΜΟΝΝΙ μπροστά από τους OLDRATI Thomas και BALLETTI Oscar.

Στην ΕJ οι REDONDI Giacomo και BRESOLIN Matteo μοιράστηκαν τις νίκες με τον νεαρό αστέρα της BETA να παίρνει τον τίτλο.

Στην ΕΥ ο SPANDRE Mirko είχε διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του και του αρκούσε η νίκη του Σαββάτου για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ενώ στην STRANIERI ο Γάλλος Antoine MEO κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην κατηγορία και την γενική σε μια ακόμα πετυχημένη χρονιά για τον ίδιο με πολλές επιτυχίες.

Αποτελέσματα 8ου Γύρου:1

Αποτελέσματα 9ου Γύρου:2

Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης:3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.