Ο εναρκτήριος γύρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος Enduro διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο σε Lignano Sabbiadoro (UD) νότια της Πίζας, οργανώθηκε από τη Moto Λέσχη Sabbiadoro. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, με 2 ειδικές διαδρομές για τους 150+ αναβάτες και 4 γύρους. Η μία ειδική ήταν 8 χλμ στην παραλία, σε άμμο της παραλίας Lignano. Η δεύτερη ειδική ήταν πάνω από τους κορμούς και τους βράχους στο Luna Park. Την Κυριακή ο αγώνας μειώθηκε σε 3 γύρους.

italia enduro

Ο Johnny Aubert πήρε το προβάδισμα στο Luna Park από τον Simone Albergoni. Ο Steve Holcombe ήταν 3ος και ο Nathan Watson ήταν 7ος. Όλα άλλαξαν στο δεύτερο τεστ με τον Davide Guarneri να είναι ο ταχύτερος στην άμμο στην παραλία του Lignano μπροστά από τον Matthew Phillips και Manuel Monni. Ο Jonny Aubert παρέμεινε στην πρώτη θέση με τον Steve Holcombe να πέφτει στη 10η. Στη συνέχεια, καταστροφική ήταν η πέμπτη ειδική για Jonny Aubert που είχε πτώση με τραυματισμό και τον έριξε πολύ πίσω. Ο Steve Holcombe διατηρώντας ένα καλό ρυθμό σταδιακά ανέβηκε στη βαθμολογία.

Μετά από 8 ειδικές ο Nathan Watson βρέθηκε στην πρώτη θέση με τον Davide Guarneri στην δεύτερη και τον Matthew Phillips στην τρίτη. Ο Manuel Monni ήταν 4ος και ο Steve Holcombe ήταν 5ος.

Αποτελέσματα Πρώτης Ημέρας:Screen_Shot_2016-02-13_at_21.28.39

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.