Ισχυρή παρουσία για ακόμα έναν αγώνα στις μικρές κατηγορίες είχαμε από τους Έλληνες αναβάτες στο βαλκανικό πρωτάθλημα.

Στον τελευταίο αγώνα του θεσμού που έγινε στο Τρόγιαν της Βουλγαρίας οι Αντώνης Σάγμαλης, Μάριος Κανάκης και Δημήτρης Καλαθάς κράτησαν ψιλά την ελληνική σημαία στην κατηγορία MX-65 φέρνοντας την χώρα μας στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

12143289_478128615681350_8914617496325817375_n

Ο Αντώνης Σάγμαλης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί με μια πρώτη και μια τρίτη θέση μετά από δυο πολύ καλά σκέλη μειώνοντας την διαφορά από τον Dimitar Grozdanov που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία. Η απουσία του Έλληνα πρωταθλητή στον αγώνα της Τουρκίας του στέρησε ακόμα μια πρωτεία σε μια πολύ πετυχημένη χρονιά για αυτόν.

sagmalhs balasis

Οι δυο μικρότεροι της παρέας Κανάκης και Καλαθάς έδωσαν μάχες μεταξύ τους τερματίζοντας στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα. Με τους περισσότερους αναβάτες της κατηγορίας να αλλάζουν την επόμενη χρόνια κατηγορία λόγο ηλικίας οι δυο Έλληνες αναβάτες θα είναι οι πρωταγωνιστές για τα επόμενα δυο χρόνια στην κατηγορία.

Επόμενος μεγάλος στόχος για τους Αντώνη Σάγμαλη και Μάριο Κανάκη είναι η συμμετοχή στο supercoss της Σόφιας στα τέλη του μήνα σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό προσκεκλημένοι της διοργάνωσης.

ΤΡΟΓΙΑΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Posted by δημητρης Σαγμαλης on Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.