Επιστροφή σε μια πιο συμβατική μορφή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro στο Puerto Lumbreras της Μούρθια για το ισπανικό EnduroGP, μετά το θρυλικό με πολλές ιδιαιτερότητες Lake Päijänne.

1

Η τοπική λέσχη έχοντας εμπειρία από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της, είναι έτοιμη να διοργανώσει ακόμα έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων με την λίστα συμμετοχών να είναι σαφές πολύ πιο κοντά σε ότι θα δούμε στο δικό μας αγώνα σε δέκα εβδομάδες στην πόλη των Γρεβενών.

Στην ΕnduroGP ο κυρίαρχος Φινλανδός του πρώτου αγώνα Antti Hellsten μπορεί να καλύπτει για τον συγκεκριμένο αγώνα το κενό του τραυματία Mathias BELLINO στην ομάδα της Husqvarna, αλλά το ξέρει και ο ίδιος ότι είναι απίθανο να καταφέρει να επαναλάβει την επίδοση του πρώτου αγώνα, καθώς οι περισσότεροι αναβάτες της κατηγορίας έχουν δυνατότητες και κίνητρο να διεκδικήσουν την νίκη και τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Οι Matthew PHILLIPS και Steve HOLCOMBE μετά από μια καλή παρουσία στο φιλανδικό αγώνα είναι έτοιμοι να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση της κατάταξης. Οι Nathan Watson, Loïc Larrieu και Giacomo REDONDI ξεκίνησαν την χρονιά με προσδοκίες, στο Puerto Lumbreras θα προσπαθήσουν να δείξουν τις διαθέσεις τους. Οι Alex SALVINI, Cristobal GUERRERO και Christophe NAMBOTIN σίγουρα έχουν την εμπειρία και ξέρουν να παίρνουν νίκες και να συλλέγουν βαθμούς, ενώ ο Γάλλος Christophe CHARLIER θα θελήσει να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Οι Ίβηρες Jaume BETRIU και Diogo VENTURA είναι ικανότατοι έχοντας θέση ρυθμιστή και όχι κομπάρσου στον αγώνα.

Στην Εnduro2 μπορεί οι συμμετοχές να είναι περισσότερες αλλά το τοπίο είναι σαφώς πιο ξεκάθαρο. Οι απειλές για τον περσινό πρωταθλητής στης E1 Φινλανδό Eero REMES είναι οι τέσσερις αναβάτες (Josep GARCIA, Daniel SANDERS, Pascal RAUCHENECKER, Danny MCCANNEY ) του Αυστριακού κατασκευαστικού οίκου της KTM-Husqvarna καθώς και οι Davide GUARNERI, Jamie MCCANNEY και Jérémy JOLY. Ο REMES μπορεί να έχει την εμπειρία αλλά οι διώκτες του θα θελήσουν να κλείσουν την ψαλίδα που τους χωρίζει. Εκρηκτικός ο έτερος Φιλανδός της κατηγορίας Henric STIGELL είναι ικανός να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη και να μπει στην πρώτη εξάδα. Σταθερές αξίες οι Manuel MONNI, Thomas OLDRATI, Lorenzo SANTOLINO, Victor GUERRERO και Jonathan BARRAGAN ενώ οι Rudy MORONI και Gianluca MARTINI στην καλή τους μέρα είναι ικανοί για το καλύτερο.

Οι σουηδικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στην Junior μειώθηκαν καθώς ο Albin ELOWSON μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα θα χάσει και το ισπανικό GP. Οι Davide SORECA, Mikael PERSSON, Kirian MIRABET, Brad FREEMAN θα παλέψουν για την νίκη καθώς είναι οι επικρατέστεροι, έχοντας και την απειλή των Eemil POHJOLA, Henry OLENIUS και Antti HANNINEN καθώς και του Ιταλού Matteo CAVALLO που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την παρθενική του νίκη στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Valerian DEBAUD και ο νεοφερμένος στο χώρο του Enduro μετρ της αμμούδας Camille CHAPELIERE είναι οι μόνοι δυο της Γαλλική σχόλης, ενώ οι Antoine MAGAIN και Ben KEARNS μεταφέρουν τις ελπίδες Βέλγων και Αυστραλών για μια καλή χρονιά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην YOUTH-125 τα πράγματα είναι δύσκολα για προβλέψεις καθώς δεν υπάρχει συγκριτικό μέτρο. Οι Ιταλοί κατεβάζουν δυο πολύ ταλαντούχους αναβάτες (Andrea VERONA, Lorenzo MACORITTO) με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου. Θέσεις στο βάθρο θα κυνηγήσουν και οι Léo LEQUERE και Hugo SVARD. Θα απουσιάσει ο νικητής του πρώτου αγώνα Hermanni HALJALA. Άτυχος ο Σουηδός Marcus ADIELSSON που στην πρώτη του χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα απουσιάσει και στον δεύτερο αγώνα λόγο τραυματισμού.

Στις γυναίκες η Ισπανίδα Laïa SANZ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα την περσινή χρόνια από τις Maria FRANKE και Jane DANIELS αλλά και οι Sanna KARKKAINEN και Jessica GARDINER είναι ικανές να ανέβουν στο βάθρο.

Λίστα Συμμετοχών:

1 2 3 4 5

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.