Στην προτελευταία ημέρα της 92ης έκδοσης του International Six Days Enduro (ISDE) στο Brive της Γαλλίας, η Αυστραλία πήρε την νίκη στο World Trophy με τους Matthew Phillips – Sherco, Daniel Milner – KTM, Daniel Sanders – KTM και Joshua Green – Yamaha 28 δευτερόλεπτα μπροστά από τη Γαλλία, που συνεχίζει να έχει την πρώτη θέση στο σύνολο.

france1

Στην κατηγορία Junior World Trophy την νίκη πήρε η Ιταλία με δεύτερους τους Γάλλους και τρίτους τους Αμερικάνους. Την πρωτοπορία συνολικά την έχουν οι Γάλλοι μπροστά απο τους Ιταλούς ένα λεπτό και είκοσι οκτώ δευτερόλεπτα.  Στις γυναίκες οι Αμερικάνες ήταν οι νικήτριες της πέμπτης ημέρας αλλά στο σύνολο βρίσκονται δεύτερες πίσω απο τις Αυστραλέζες και μπροστά απο τις Γαλλίδες που βρίσκονται στην τρίτη θέση.

Στο World Trophy η Αυστραλία πήρε την νίκη της πέμπτης ημέρα εκμεταλλευόμενη τον τραυματισμό του Christophe Nambotin αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Γαλλία είκοσι οκτώ δευτερόλεπτα πίσω. Η Φινλανδία ήταν στην τρίτη θέση με την Μεγάλη Βρετανία και την Πορτογαλία να ακολουθούν στην τ΄λεταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Στην έκτη και τελευταία ήμερα motocross η Γαλλία έχει ένα καλό προβάδισμα 7,5 λεπτών που την έχει με τον ένα πόδι στην κατάκτηση του τρόπαιου μπροστά απο την Αυστραλία και την Φινλανδία που είναι τρίτη 2,5 λεπτά πίσω.

Loic Larrieu: «Είναι πολύ συναρπαστικό να βρίσκεσαι σε πολύ θετική θέση στην παγκόσμια κατηγορία World Trophy. Με τον τραυματισμό του Christophe Nambotin αυτή η πέμπτη μέρα ήταν σκληρή για εμάς, αλλά είναι ένας πολύ έμπειρος και αποφασισμένος αναβάτης, οπότε έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα. Προσβλέπουμε όλοι στην τελευταία μέρα. Προσωπικά, θέλω να κάνω ότι μπορώ για την ομάδα της Γαλλίας, και αν τα πράγματα πάνε όλα καλά ελπίζω να κερδίσω και το συνολικό «.

Στην κατηγορία Junior World Trophy η πέμπτη ημέρα είδε την Ιταλία πρώτη μειώνοντας την διαφορά απο την Γαλλία στα 28 δευτερόλεπτα, και αναμένετε μεγάλη μάχη στην έκτη και τελευταία ημέρα με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά και την Αμερική να τους ακολουθεί αρκετά πιο πίσω.

Παίρνοντας την νίκη της πέμπτης ημέρα οι Αμερικάνες στην κατηγορία των γυναικών είναι στην δεύτερη θέση συνολικά 7 δευτερόλεπτα πίσω απο τις Αυστραλέζες που τερμάτισαν δεύτερες και μπροστά απο τις Γαλλίδες που τερμάτισαν τέταρτες πίσω απο τις Σουηδέζες. Η Αυστραλία έχει το πάνω χέρι στην τελευταία ημέρα και αναμένουμε να δούμε την μάχη με την Αμερική για τον τίτλο.

Στην κατηγορία Club Team Award η Ελληνική ομάδα ανέβηκε στην άλλες τρεις θέσεις και βρίσκετε στην 59η, με τους Παναγιώτη Κακολύρη, Γιάννη Σεβαστόπουλο και Πέτρο Μπιλή. Η συνολική ατομική κατάταξη των τεσσάρων Ελλήνων μετά από την πέμπτη ημέρα είναι, Παναγιώτης Κακολύρης 46ος C1, Γιάννης Σεβαστόπουλος 79ος C1, Πέτρος Μπιλής 137ος C2 και Κώστας Τρικός 153ος C2.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.