Η τέταρτη ημέρα του 92ου ISDE επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για Γάλλους και Αυστραλούς καθώς οι δυο πρώτες χώρες στο World Trophy είναι αναγκασμένες να συνεχίσουν έχοντας από ένα μέλος της ομάδας τους τραυματισμένο. Στην Junior οι τρεις πρώτες χώρες κινήθηκαν σε παραπλήσιους ρυθμούς κρατώντας σταθερές τις διαφορές που τις χώριζαν, ενώ στην κατηγορία των γυναικών η ομάδα τις Αυστραλίας συνεχίζει να προηγείται κερδίζοντας και την τέταρτη ημέρα του αγώνα. Ακόμα μια συναρπαστική ήμερα για το ISDE με δεκαπέντε αναβάτες να τερματίζουν στο ίδιο λεπτό με τον νεαρό Ισπανό να είναι ο τελικός νικητής μπροστά τους.

fran

Στο World Trophy αν και όλα φαινόταν να έχουν ξεκαθαρίσει ξαφνικά οι δυο πρωτοπόρες ομάδες βγήκαν λαβωμένες από την τέταρτη ημέρα που έκρυβε πολλούς κινδύνους. Οι Γάλλοι συνέχισαν τον αγώνα έχοντας το απόλυτο αυξάνοντας στα οχτώ λεπτά την διάφορα τους από τους Αυστραλούς, δαιμονισμένος ο ρυθμός τον Γάλλων σκορπίζοντας χαμόγελα στους συμπατριώτες τους αλλά όλα άλλαξαν ξαφνικά μετά τον άσχημο τραυματισμό στο χέρι του Christophe Nambotin που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τερματισμό, αλλά έχοντας ρίξει εμφανώς τον ρυθμό του. Λαβωμένη τερμάτισε και η Αυστραλία και ίσως τα πράγματα να είναι χειρότερα για αυτούς καθώς ο Daniel Sanders που τραυματίστηκε στο τέλος της ημέρας έχοντας έντονες ενοχλήσεις στον χτυπημένο του δεξιό ώμο δεν κατάφερε να αλλάξει λάστιχο για την πέμπτη ημέρα. Οι Φινλανδοί γράφοντας τον δεύτερο χρόνο μπροστά από τους Αυστραλούς φαίνεται να έχουν σφραγίσει την τρίτη θέση έχοντας ξαφνικά ελπίδες ακόμα και για την κατάκτηση του τροπαίου αν οι Christophe Nambotin και Daniel Sanders δεν καταφέρουν να βγάλουν τις επόμενες δυο ημέρες του αγώνα. Οι Πορτογάλοι συντηρούν την διαφορά που έκαναν τις δυο πρώτες ημέρες του αγώνα από Βρετανούς και Σουηδούς και είναι στην τέταρτη θέση. Η Ιταλική ομάδα που είχε ανοδική πορεία τις τελευταίες δυο ημέρες αναγκάστηκε την τέταρτη ημέρα να ξεκινήσει χωρίς τον Thomas Oldrati που την τρίτη ημέρα είχε μια πτώση τερματίζοντας έχοντας ένα μικρό κάταγμα στον καρπό.

Η Γαλλία, Ιταλία και η Αμερική κινήθηκαν περίπου στους ίδιους ρυθμούς στο Junior World Trophy κρατώντας τις διαφορές της τρίτης ημέρας. Σίγουρα αν η Ιταλία θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση πρέπει να επιτεθεί αμέσως, καθώς οι Γάλλοι και οι Αμερικάνοι θα είναι πιο εγκλιματισμένοι στον αγώνα motocross της λήξης. Βρετανία, Χιλή και Ισπανία συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση την Tayla JONES οι Αυστραλέζες κέρδισαν ακόμη μια ημέρα στις γυναίκες, ανοίγοντας την διαφορά από την ομάδα της Αμερικής που βρίσκετε στην δεύτερη θέση πάνω από τα επτά λεπτά. Τρίτες οι Γαλλίδες χωρίς να μπορούν να απειλήσουν τις δυο πρώτες αλλά ούτε και να απειληθούν.

Στην κατηγορία Enduro1 ο Josep Garcia – KTM είχε μακράν την καλύτερη ημέρα της διοργάνωσης, κερδίζοντας την κατηγορία και την γενική. Ο Φινλανδός Eero Remes – TM ήταν δεύτερος, με τον Jeremy Tarroux – Sherco τρίτο και τον Davide Guarneri – Honda τέταρτο. Στα συνολικά αποτελέσματα της Enduro1 ο Garcia προηγείται με 25 δευτερόλεπτα από τον Tarroux, με τον Guarneri τρίτο.

Ο νικητής της τέταρτης ημέρας Josep Garcia μετά τον τερματισμό του δήλωσε: «Αισθάνθηκα πραγματικά καλά, νιώθοντας ικανός να κερδίσω σήμερα. Η πρώτη δοκιμή ήταν πραγματικά καλή, παρά τη βροχή που είχαμε. Μπήκα από τους πρώτους αναβάτες στις δοκιμές πάνω σε χόρτο, είναι κάτι που συνηθίζω, δεν προβληματίστηκα. Τώρα ελπίζω να μπορώ να έχω μια καλή συνεχεία στις δυο τελευταίες ημέρες της εκδήλωσης. Θέλω πολύ να κερδίσω την κατηγορία Enduro1 και θα προσπαθήσω σκληρά γι ‘αυτό. »

Ο Loic Larrieu – Yamaha ηγήθηκε πάλι της Enduro2, τελειώνοντας μπροστά από τον Nathan Watson – KTM με τον Daniel Milner – KTM τρίτο. Με την απόδοση στην τέταρτη ήμερα πέρασε έξι δευτερόλεπτα μπροστά από τον Αυστραλό Milner στα συνολικά αποτελέσματα της Enduro2, με τον Albin Elowson της Σουηδίας – Husqvarna να είναι τρίτος.

Ο επικεφαλής του αγώνα και της Enduro3 Γάλλος Christophe Nambotin ήταν άτυχος καθώς μετά τον τραυματισμό έριξε ρυθμούς στις δυο τελευταίες ειδικές έχοντας την ένατη θέση στην κατηγορία. Ο Taylor Robert – KTM ήταν ο κορυφαίος μπροστά από τους Jaume Betriu – KTM και Matthew Phillips – Sherco. Aνακατατάξεις και στην συνολική κατάταξη καθώς ο Taylor Robert από δεκατέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον Nambotin βρίσκεται τώρα περισσότερο από ένα λεπτό μπροστά του.

Στο βραβείο των κατασκευαστών, οι Nathan Watson, Josep Garcia και Christophe Nambotin συνεχίζουν να οδηγούν, κρατώντας ένα λεπτό και δώδεκα δευτερόλεπτο προβάδισμα μπροστά από την Αμερικανό-Αυστραλέζικη ομάδα της ΚΤΜ με την TM Racing των Andrea Verona, Benjamin Herrera και Eero Remes να ανεβαίνει στην τρίτη θέση.

vitag

Η τέταρτη ημέρα του ISDE είδε την έναρξη της εκδήλωσης Vintage Trophy με εκατόν τριάντα τρεις αγωνιζόμενους να την ολοκληρώνουν με επιτυχία. Ολοκληρώνοντας δύο ειδικές δοκιμές, ο Simon Romieu – SWM της Γαλλίας πήρε τη νίκη μπροστά από τον Αυστραλό Geoff Ballard – Maico, με τον τρίτο τον Γάλλο Jean-Luc Rojat – Honda.

Σκληρή είναι η μάχη για την πρώτη θέση στο Club Team Award μεταξύ των MACORITTO, MONNI και FACCHETTΙ από την Ιταλία και των Γάλλων VISSAC Pierre, GAUTHIER Julien και FLICK Xavier καθώς μετά από τέσσερις ημέρες αγώνα μόλις δεκατρία δευτερόλεπτα τους χωρίζουν. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ουαλοί SAGAR, LEWIS και THOMAS. Οι τέσσερις Έλληνες συνεχίζουν στον αγώνα κανονικά με τους Παναγιώτη Κακολύρη, Γιάννη Σεβαστόπουλο και Πέτρο Μπιλή να έχουν ανεβάσει το ATHENS ENDURO TEAM στην 62η θέση του Club Team Award κερδίζοντας άλλες τέσσερις θέσεις στην κατάταξη. Η συνολική ατομική κατάταξη των τεσσάρων Ελλήνων μετά από τέσσερις ημέρες είναι, Παναγιώτης Κακολύρης 46ος C1, Γιάννης Σεβαστόπουλος 79ος C1, Πέτρος Μπιλής 144ος C2 και Κώστας Τρικός 155ος C2.

World Trophy Classification
1 FRANCE 9:47:14.29
2 AUSTRALIA 9:55:15.05
3 FINLAND 9:56:49.10
4 PORTUGAL 10:09:04.41
5 GREAT BRITAIN 10:14:01.91
6 SWEDEN 10:16:15.86
7 CZECH REPUBLIC 10:23:09.07
8 NETHERLANDS 10:23:21.91
9 BRAZIL 10:37:15.55
10 SWITZERLAND 10:57:15.77
11 NORWAY 10:59:02.12
12 MEXICO 11:11:28.48
13 HUNGARY 12:26:15.26

Junior World Trophy Classification
1 FRANCE 7:30:16.44
2 ITALY 7:31:01.17
3 USA 7:32:16.00
4 GREAT BRITAIN 7:35:19.03
5 CHILE 7:38:43.82
6 SPAIN 7:39:01.29
7 MEXICO 7:50:41.69
8 CZECH REPUBLIC 7:52:47.80
9 GERMANY 8:34:28.30

Women’s World Trophy Classification
1 AUSTRALIA 5:27:11.65
2 USA 5:34:27.38
3 FRANCE 5:46:07.81
4 SWEDEN 5:54:40.19
5 ITALY 6:04:30.16
6 CANADA 6:39:55.51
7 PORTUGAL 6:42:56.31
8 SLOVAKIA 7:04:55.73

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.