Αλλαγή σκηνικού με την βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αναβατών και τον Αμερικανό Taylor ROBERT να είναι ο ταχύτερος την τρίτης ημέρα του ISDE 2016, έχοντας χτίσει μια διαφορά από τους υπόλοιπους.

taylor-robertday3-2web-750x400

Στην δεύτερη και τρίτη θέση της τρίτης ημέρας τερμάτισαν οι Luís CORREIA και Daniel SANDERS ακολουθούμενοι από τους Daniel MCCANNEY, Kailub RUSSELL και Josep GARCIA που συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα. Στην ως τώρα κατάταξη ο Taylor ROBERT συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση μπροστά από τους Daniel SANDERS και Josep GARCIA.

Στο FIM World Trophy η κατάσταση ξεκινάει να ξεκαθαρίζει με τους Αμερικάνους να προηγούνται στην κατάταξη έχοντας αποσπαστεί ενάμιση λεπτό από Ιταλούς και Ισπανούς που θα δώσουν μάχη για την δεύτερη θέση. Η Βρετανία μετά από δυο πολύ καλές μέρες έχασε την επαφή με τους τρεις πρώτους ελπίζοντας ποια σε κάποιο στραβοπάτημα από Αμερική, Ιταλία και Ισπανία για να βρεθεί στις θέσεις του βάθρου. Μοναχικός ο αγώνας της Πορτογαλίας καθώς δεν απειλεί και δεν απειλείτε στην πέμπτη θέση ενώ πίσω της η Τσεχία με μπροστάρη τον Jaromir ROMANCIK κατάφερε να ξεφύγει από τους Σουηδούς.

Το λασπωμένο τερέν μπορεί να προβλημάτισε κάποιους αναβάτες αλλά όχι την Ελληνική αποστολή που είδε τον πολύπειρο Βασίλης Σιαφαρίκας να τερματίζει στην 92η θέση της τρίτης ημέρας ανεβαίνοντας στην 19η θέση της Ε3. Οι Παναγιώτης Κακολύρης 99ος(43ος Ε2) και Μιχάλης Ντουζένης 109ος(43ος Ε1) είχαν για ακόμα μια ημέρα πολύ καλές επιδώσεις με τον νεαρό Γιάννης Κωσταντινούδης 124ος (48ος Ε1) να δίνει τις δικές του μάχες κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Στην junior το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει με τους Σουηδούς να ηγούνται της κατηγορίας βλέποντας τους απειλητικούς Ισπανούς να χάνουν τον Tosha SCHAREINA βγαίνοντας εκτός από την κατάκτηση της νίκης, με τους Αμερικάνους και Ιταλούς να βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση.

Οι Αυστραλέζες προηγούνται σταθερά στις γυναίκες μπροστά από την Ισπανία και Γερμανία.

 Αποτελέσματα 3ης Ημέρας:
Ν. Ζέλιος
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.