Ο Giacomo Redondi είναι ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει και δεύτερη μέρα στο ISDE 2016.

giacomo-redondi_isde-2016_10171_1200

Μετά την νίκη του την πρώτη ημέρα ο νεαρός Ιταλός αναβάτης κατάφερε στις τελευταίες δυο ειδικές της τέταρτης ημέρας να περάσει μπροστά από τους Taylor Robert και Daniel SANDERS. Στην ως τώρα γενική προηγούνται σταθερά οι Taylor Robert και Daniel SANDERS με τον Giacomo Redondi να ανεβαίνει στην τρίτη θέση, την εξάδα συμπληρώνουν οι Ίβηρες Josep GARCIA, Luís CORREIA και ο Αμερικανός Kailub RUSSELL.

Στο World Trophy οι Αμερικάνοι εξακολουθούν να προηγούνται με τους Ιταλούς να εξαπολύουν επίθεση στις τρεις πρώτες ειδικές μειώνοντας την διαφορά τους στο ένα λεπτό. Στην συνέχεια της μέρας οι έμπειροι αναβάτες της Αμερικής κατάφεραν να μειώσουν τις απώλειες κρατώντας τους Ιταλούς σε απόσταση ασφαλείας. Η Βρετανία έχοντας τρεις αναβάτες μέσα στην πρώτη οχτάδα της τέταρτης ημέρας επέστρεψε στην τρίτη θέση αφήνοντας του Ισπανούς στην τέταρτη. Την εξάδα συμπληρώνουν η Τσεχία και Σουηδία που κέρδισαν μια θέση καθώς είδαν τους Πορτογάλους που ήταν στην πέμπτη θέση, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να χάνουν τον Gonçalo REIS.

Η ελληνική ομάδα έχοντας τον ενδέκατο χρόνο της ημέρας στο World Trophy και βλέποντας τους Πορτογάλους και Χιλιανούς να χάνουν από έναν αναβάτη ανέβηκε στην 13η θέση της κατάταξης. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας 84ος(18ος Ε3) ήταν για ακόμα μια φορά ο ταχύτερος της Ελληνικής ομάδας με τον Παναγιώτης Κακολύρης 87ος(41ος Ε2) να βρίσκετε κοντά στους χρόνους του Έλληνα πολυπρωταθλητή. Ο Μιχάλη Ντουζένη 1Ο5ος(40ος Ε1) και ο νεαρός Γιάννης Κωσταντινούδης 119ος (44ος Ε1) ανέβασαν την απόδοση τους κερδίζοντας θέσεις στην πολύ ανταγωνιστική Ε1.

Στην κατηγορία junior οι Σουηδοί μπορεί να προηγούνται αλλά απειλούνται πλέον από τους Αμερικανούς που μείωσαν την διαφορά των δυο λεπτών που τους χώριζε στα 25 δευτερόλεπτα. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ιταλοί με τους Φινλανδούς, Γάλλους και Αυστραλούς να βρίσκονται πίσω τους.

Η Ισπανίδα και η Γερμανίδα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά δεν μπορούν να απειλήσουν της Αυστραλέζες που έχουν τρεις ισάξιες γυναίκες αναβάτες στην ομάδα τους.

 Αποτελέσματα 4ης ημέρας:
 VT DAY 1
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.