Ο Ιταλός Giacomo Redondi ήταν ο ταχύτερος την πρώτη ημέρα του ISDE 2016 κερδίζοντας δυο ειδικές και γράφοντας κορυφαίους χρόνους στις υπόλοιπες τέσσερις.

isde-2016-rodondi-028-1

Στην δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι Αμερικανοί Kailub Russell και Taylor Robert βρισκόμενοι κοντά στους ρυθμούς του Ιταλού με τους Josep Garcia, Daniel Sanders και Henric Stigell να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Στο FIM World Trophy οι Αμερικάνοι με μπροστάρηδες τους Russell και Robert προηγούνται απειλούμενοι από τις Ιταλία, Βρετανία και Ισπανία. Το 91o ISDE δεν ξεκίνησε καλά για τους Αυστραλούς που είδαν τον Josh Strang στην πέμπτη ειδική να εγκαταλείπει τραυματίας, έχοντας μια άσχημη πτώση αλλά και τον Daniel MILNER να βρίσκετε μακριά από τον καλό του εαυτό. Στην εκκίνηση τις τελευταίας ειδικής υπήρξε συνωστισμός αναβατών με αρκετούς από αυτούς στο επόμενο Σ.Ε.Χ. να χρεωθούν ποινή, στο τέλος της ημέρας οι αγωνοδίκες αποφάσισαν οι ποινές να αφαιρεθούν από όλους τους αναβάτες. Μετά από την απόφαση αυτή η εθνική μας βρίσκετε στην δέκατη έβδομη θέση έχοντας μικρή διαφορά από την Ελβετία και το Εκουαδόρ που βρίσκονται μπροστά της.

ellhnikh-apostolh-isde-2016

Οι επιδόσεις των Ελλήνων αναβατών την πρώτη ημέρα ήταν, Βασίλης Σιαφαρίκας 108ος (23ος Ε3), Παναγιώτης Κακολύρης 110ος(47ος Ε3),Μ ιχάλης Ντουζένης 125ος(42ος Ε1) και Γιάννης Κωσταντινούδης 133ος (45ος Ε1) με τους Σιαφαρίκα και Κακολύρη να γράφουν χρόνους και μέσα στην πρώτη κατοστάδα. Ο Γιάννης Σεβαστόπουλος ξεκίνησε καλά στην πρώτη ειδική έχοντας τον 149ο χρόνο στο Club Team Award αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην συνέχεια της ημέρας.

Στην junior έχουμε σκληρή μάχη με έξι χώρες να βρίσκονται σε απόσταση ενός λεπτού. Οι Σουηδοί ηγούνται της κατηγορίας με τους Ιταλούς, Ισπανούς και Αμερικάνους να δίνουν μάχη για την δεύτερη θέση της πρώτης ημέρας, απειλούμενοι από Φινλανδούς και Γάλλους.

Οι Αυστραλέζες μπορεί να έχασαν νωρίς την Jessica GARDINER αλλά προηγούνται στις γυναίκες μπροστά από την Ισπανία και Γερμανία, με την Γερμανίδα Maria FRANKE να έχει τον ταχύτερο χρόνο τις ημέρας.

 Αποτελέσματα:
Κατηγορία1
Κατηγορία2
Κατηγορία3
Teams
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.