Με τους αναβάτες να έχουν καλύψει 1150 χιλιόμετρα η πέμπτη μέρα επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για τους φίλους της Ιταλίας και Ισπανίας που είδαν τις βάσιμες ελπίδες τους για διάκριση στο 91ο ISDE να χάνονται, καθώς οι Ιταλοι Manuel MONNI, Oscar BALLETTI και ο Ισπανός Ivan CERVANTES αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν βγάζοντας εκτός τις χώρες τους από το κυνήγι των θέσεων του βάθρου.

isde16_esp_josep-garcia

Ο Ισπανός Josep GARCIA συνέχισε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση τις γενικής, με τους Daniel SANDERS και Giacomo REDONDI να τον ακολουθούν στην κατάταξη της ημέρας. Στις πρώτες θέσεις τις γενικής οι Taylor ROBERT και Daniel SANDERS εξακολουθούν να προηγούνται στην γενική και στις E2 και Ε3 αντίστοιχα με τον Josep GARCIA που προηγείται στην E1 να κερδίζει μια θέση έναντι του Ιταλού Giacomo REDONDI. Την εξάδα συμπληρώνουν οι Luís CORREIA και Kailub RUSSELL.

Στο World Trophy τα νέα δεδομένα με τους τέσσερις αναβάτες κάθε ομάδας, που υποχρεώνει όλους τους αναβάτες τις ομάδας να φτάσουν μέχρι την ράμπα του τερματισμού, είναι δύσκολο, καθώς μετά από τέσσερις ημέρες άλλες δυο χώρες που είχαν ελπίδες για διάκριση αναγκάστηκαν να βγουν εκτός διαφοροποιώντας την κατάσταση. Οι Αμερικάνοι έχοντας αποσπαστεί από τις άλλες χώρες, κλείδωσαν την νίκη τους καθώς οι Ιταλοί που θα μπορούσαν να τους απειλήσουν έχασαν από την αρχή της μέρας τον Manuel MONNI με σπασμένο χέρι μετά από μια πτώση, και δυο ειδικές αργότερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και ο Oscar BALLETTI. Πολύ καλή δουλειά γίνετε στο βρετανικό πρωτάθλημα έχοντας δώσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αναβάτες που πρωταγωνιστούν. Η σύνθεση της ομάδας που κατέβηκε στην Ναβάρα είχε μια αλλαγή καθώς ο πολύπειρος David Knight που αρχικά ήταν να συμμετάσχει δεν κατάφερε να είναι παρόν στην ετήσια γιορτή του ENDURO δίνοντας την θέση του στον ταλαντούχο Jamie LEWIS που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό τον τριών άλλων αναβατών της ομάδας στερώντας τις ελπίδες των Βρετανών για κάτι ακόμα καλύτερο από την δεύτερη θέση. Η Τσεχία του Jaromir ROMANCIK μετά από μια πολύ καλή στρατηγική ανέβηκε στην τρίτη θέση μπροστά από τις Σουηδία, Εσθονία και Αργεντινή που συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Στην ενδέκατη θέση της κατάταξη ανέβηκε η Ελλάδα σε έναν αγώνα αντοχής και λιγότερο ταχύτητας με όλους τους Έλληνες αναβάτες να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στον τερματισμό. Με σωστή τακτική καθώς η κούραση είναι μεγάλη για όλους τους αναβάτες, οι Έλληνες προτίμησαν να κόψουν ρυθμό μην θέλοντας να ρισκάρουν μια ενδεχόμενη εγκατάλειψη, καθώς στην απλή αλλά και στις ειδικές κρύβονταν πολλές παγίδες, με τις Νορβηγία και Εκουαδόρ να βρίσκονται 20 λεπτά μπροστά μας που δεν μπορούσαν να καλυφθούν σε μια μέρα. Οι επιδόσεις των Ελλήνων την πέμπτη ημέρα ήταν Βασίλης Σιαφαρίκας 96ος (20ος Ε3), Παναγιώτης Κακολύρης 93ος(38ος Ε2), Μιχάλη Ντουζένη 102ος(38ος Ε1) και Γιάννη Κωσταντινουδη 118ος (42ος Ε1).

Στο Junior World Trophy η Σουηδία που προηγείται μεγάλωσε κατά 3 δευτερόλεπτα την διαφορά της από τους Αμερικάνους που ακολουθούν. Στην τρίτη θέση βρίσκετε η Ιταλία.

Η Γερμανίδα και η Ισπανίδα ήταν για ακόμα μια φορά οι ταχύτερες στις γυναίκες που προηγούνται σταθερά οι Αυστραλέζες μπροστά από την Ισπανία και Γερμανία.

 Αποτελέσματα 5ης ημέρας:
 VT DAY 2

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.