Μετά από πέντε επίπονες ήμερες αγώνα η έκτη μέρα ήταν μια φιέστα για την λήξη της παγκόσμιας ετήσια γιορτής του ENDURO με τους αναβάτες να διαγωνίζονται σε έναν αγώνα motocross.

taylor-robert

Τυπική διαδικασία αποδείχθηκε καθώς η διαφορές ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαν να αλλάξουν τα αποτελέσματα του αγώνα αλλά δίνοντας την δυνατότητα στους αναβάτες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Ο Αμερικάνος Taylor ROBERT κέρδισε τον αγώνα στην E2 παίρνοντας την νίκη στην γενική και την κατηγορία. Ο Βρετανός Nathan WATSON ήταν ο νικητής της E1 την έκτη μέρα με τον Josep GARCIA να είναι ο νικητής της γενικής στην κατηγορία, ενώ στην Ε3 ο Ισπανός Jonathan BARRAGAN ήταν ο ταχύτερος με τον Daniel SANDERS να είναι ο νικητής για δεύτερη συνεχόμενη στην κατηγορία. Στην τελική γενική των αναβατών οι Taylor ROBERT, Daniel SANDERS και Josep GARCIA ήταν οι ταχύτεροι .

Στο World Trophy η αμερικανική ομάδα κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο και γίνετε η δεύτερη χώρα εκτός Ευρώπης μετά την Αυστραλία που κατακτά τον τίτλο. Δεύτερη τερμάτισε η Βρετανία που απέδειξε ότι επιστρέφει δυναμικά και τα επόμενα χρόνια έχει τις δυνατότητες να επανέλθει στην κορυφή μετά το 1953 που ήταν ο τελευταίος από τους δεκαπέντε τίτλους που κατέκτησε. Οι Τσέχοι που όταν ήταν ενωμένη με τους Σλοβάκους ήταν μια από τις δυνάμεις του χώρου επέστρεψαν στο βάθρο μετά από πολλά χρόνια.

Χαμόγελα ικανοποιήσεις για την Ελληνική αποστολή και την ενδέκατη θέση, η παρουσία των Ελλήνων αναβατών ήταν πολύ καλή. Η εμπειρία του Βασίλη Σιαφαρίκα βοήθησε στην επίτευξη του στόχου που ήταν ο τερματισμός και μια καλή εμφάνιση χωρίς απώλειες, με τους νεότερους του χώρου Παναγιώτη Κακολύρη, Μιχάλη Ντουζένη και Γιάννη Κωσταντινουδη να κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Την έκτη ημέρα η επιδόσεις των τεσσάρων Ελλήνων αναβατών ήταν, Βασίλης Σιαφαρίκας 23ος και 20ος στην γενική της Ε3, Παναγιώτης Κακολύρης 42ος(38ος Ε2), Μιχάλη Ντουζένη 39ος(38ος Ε1) και Γιάννη Κωσταντινουδη 44ος (42ος Ε1). 

Νίκη για τους Σουηδούς στο Junior World Trophy που προσδοκούν να επαναλάβουν τα επιτεύγματα των Peter Jansson, Per Grönberg, Sven Erik Jönsson, Hans Hansson και Thomas Gustavsson στο θεσμό. Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Αμερικανοί που προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους Σουηδούς, με τους Ιταλούς να τερματίζουν στην τρίτη θέση.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τις Αυστραλέζες που χρειάζονται ακόμα μια για να ισοφαρίσουν το ρεκόρ των Γαλλίδων. Πίσω τους τερμάτισαν Ισπανία και Γερμανία.

 Αποτελέσματα Έκτης ημέρας:
 VT DAY 3

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.