Η δεύτερη μέρα του ISDE 2016,  ήταν μια επανάληψη της πρώτης, με τους αναβάτες να έχουν καλύψει τα πρώτα 630 χιλιόμετρα μέσα σε αρκετή σκόνη. Μετά την νίκη του Giacomo Redondi την πρώτη ημέρα ακόμα ένας νεαρός αναβάτης της φετινής κατηγορίας junior του EnduroGP βρέθηκε μπροστά από τους παγκόσμιους αστέρες του χώρου . Ο νεαρός Ισπανός Josep Garcia είχε τον ταχύτερο χρόνο την δεύτερη μέρα κερδίζοντας τέσσερις ειδικές καταφέρνοντας να επιβληθεί των Taylor Robert και Daniel Sanders που προσπάθησαν να τον απειλήσουν.

isde16_esp_josep-garcia

Στην γενική κατάταξη των δυο πρώτων ημερών ο Αμερικανός Taylor Robert προηγείται οριακά του Ισπανού Josep Garcia, με τους Daniel Sanders και Giacomo Redondi να βρίσκονται σε απόσταση που μπορούν να απειλήσουν τους δυο πρώτους και τους Kailub Russell και Jamie McCanney να έχουν διαφορά κάτω του ενός λεπτού.

Στο World Trophy οι Αμερικάνοι εξακολουθούν να προηγούνται με την Ιταλία να βρίσκετε σταθερά πίσω της και τις Βρετανία και Ισπανία να δίνουν μάχη για την τρίτη θέση, οι Πορτογάλοι είναι στην πέμπτη θέση ενώ 11 δευτερόλεπτα χωρίζουν Τσέχους και Σουηδούς που ακολουθούν. Η Αυστραλία μετά τον Josh Strang έχασε και τον Daniel MILNER.

Η Eλληνική ομάδα έχοντας και τους τέσσερις αναβάτες μέσα στον αγώνα εκμεταλλεύτηκε τις εγκαταλείψεις ενός αναβάτη της Πολωνίας, Ουγγαρίας και Γερμανίας ανεβαίνοντας στην δέκατη πέμπτη θέση αν και ήταν άτυχοι, καθώς ο Γιάννης Κωσταντινούδης χρεώθηκε 19 λεπτά ποινής. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας 100ος(20ος Ε3) και ο Παναγιώτης Κακολύρης 103ος(45ος Ε2) ηγούνται της Ελληνικής προσπάθειας, με τον Μιχάλη Ντουζένη 119ος(43ος Ε1) να έχει σταθερό ρυθμό και τον νεαρό Γιάννη Κωσταντινουδη 137ος (50ος Ε1) να προσπαθεί να προσαρμοστεί σε πραγματικά πρωτόγνωρες συνθήκες για αυτόν. Ο Γιάννης Σεβαστόπουλος στο Club Team Award επέστρεψε στον αγώνα την δεύτερη ημέρα αλλά αναγκάστηκε και πάλι να εγκαταλείψει γρήγορα.

Στην κατηγορία junior οι Ισπανοί μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Josep Garcia την δεύτερη μέρα, ανέβηκαν στην δεύτερη θέση ψαλιδίζοντας την διαφορά που του χωρίζει από τους Σουηδούς που προηγούνται έχοντας σε μικρή απόσταση πίσω τους τους Αμερικάνους. Τα όνειρα για την κατάκτηση της νίκης των Ιταλών, Φιλανδών και Γάλλων μετά την αρχική πολύ καλή εμφάνιση των ομάδων τους, μάλλον χάθηκαν καθώς οι Davide SORECA, Jeremy CARPENTIER και Henric STIGELL που ήταν οι ταχύτεροι των τριών ομάδων αντιμετώπισαν προβλήματα την δεύτερη μέρα ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση της νίκης.

Στις γυναίκες οι Αυστραλέζες ήταν για δεύτερη φορά οι ταχύτερες βλέποντας την Jessica GARDINER να επιστρέφει μετά το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε την πρώτη ήμερα, με την κατάσταση να φαίνεται να ξεκαθαρίζει, καθώς οι Ισπανίδες και οι Γερμανίδες είναι πίσω τους αλλά να μην μπορούν να τις απειλήσουν.

Σήμερα ξεκίνησε η τρίτη μέρα με τους αναβάτες να έχουν να διανύσουν 250 χιλιόμετρα με το τερέν να αλλάζει, καθώς η πρόβλεψη του καιρού δείχνει βροχόπτωση.

Αποτελέσματα 2ης Ημέρας:

Ν. Ζέλιος
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.