Σε ένα απόλυτα πετυχημένο αγώνα πολλοί από τους πρωταγωνιστές του mxgp, απόντος όμως του Antonio Cairoli έδωσαν σκληρές μάχες μπροστά σε 10.000 θεατές που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του Internazionali d’ Italia Motocross στο Alghero της Σαρδηνίας.

Internazionali d' Italia Motocross

Μια υπέροχη διαδρομή πολύ τεχνική, η οποία περιβάλλεται από ένα παραδεισένιο τοπίο, φιλοξένησε τους καλύτερους αναβάτες σ’ ένα θεαματικό αγώνα που κράτησε όλους σε αγωνία μέχρι το τέλος. Μια παράσταση πάνω στην άμμο που έδωσε την ευκαιρία στους αναβάτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα ιδανικό περιβάλλον για έναν αγώνα με υψηλό επίπεδο.

Η ΜΧ2 άνοιξε την σειρά των τελικών με τον Ολλανδό HERLINGS Jeffrey να μην αφήνει σε κανέναν σκέψεις για αμφισβήτηση παίρνοντας μια άνετη νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Ιταλός CERVELLIN Michele που έδειξε ότι είναι καλός γνώστης της άμμου, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ANSTIE Max μετά από μια κακή εκκίνηση που τον έφερε στον πρώτο γύρο στην 22η θέση. Πίσω τους τερμάτισαν οι KUTSAR Karel, OSTLUND Alvin και ο COVINGTON Thomas που αν και ξεκίνησε πολύ καλά βρισκόμενος μέχρι τα μισά στην δεύτερη θέση δεν κατάφερε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος.

Jeffrey Herlings

Στην ΜΧ1 ο GAJSER Tim μπήκε μπροστά και οδήγησε τον αγώνα μέχρι τα μισά, ακολουθούμενος από τους, COLDENHOFF Glenn και PAULIN Gautier. Ο FEBVRE Romain μετά από μια κακή εκκίνηση που τον έφερε πολύ πίσω ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς φτάνοντας στον όγδοο γύρο στην δεύτερη θέση πίσω από τον Σλοβένο παγκόσμιο πρωταθλητή της ΜΧ2. Τρεις γύρους μετά μπήκε επικεφαλής και άρχισε να ανοίγει την διαφορά του από τους υπόλοιπους, παίρνοντας την νίκη με μια διάφορα ασφαλείας. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι VAN HOREBEEK Jeremy και BOBRYSHEV Evgeny που έδωσαν τις δικές τους μάχες σε όλο των αγώνα, μπροστά από τους NAGL Max, PAULIN Gautier και LEOK Tanel. Στην πρώτη του εμφάνιση στα 450, ο GAJSER Tim στους τελευταίους γύρους έπεσε από την δεύτερη θέση στην πέμπτη και στον τελευταίο γύρο εγκατέλειψε.

romain febvre

Στην κατηγορία elite, οι 20 καλύτεροι αναβάτες του αγώνα της ΜΧ1 και ΜΧ2 συμμετείχαν σ’ έναν πολύ συναρπαστικό αγώνα. Τελικός νικητής ο Evgeny Bobryshev που μπήκε μπροστά στον δεύτερο γύρο και κατάφερε να αντέξει στην ασφυκτική πίεση των τελευταίων γύρων του Παγκόσμιος Πρωταθλητής Roman Febvre. Τρίτος τερμάτισε ο Βέλγος Van Horebeek 1,5 δευτερόλεπτο μπροστά από τον απειλητικό Herlings που ήταν και ο πρώτος του αγώνα με 250. Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Butron που ξεκίνησε στην πρώτη θέση, ενώ έκτος του αγώνα ήταν ο Σλοβένο Gajser που μια άσχημη στιγμή στο πρώτο γύρο των έφερε πολύ πίσω με αποτέλεσμα να είναι μακριά από τις μάχες του βάθρου. Πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα, αλλά άτυχος στους τελευταίους γύρους ο Guarneri που την φετινή χρονιά θα δοκιμάσει τις ικανότητες του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro.

Evgeny Bobryshev

Αποτελέσματα ΜΧ1:mx1

Αποτελέσματα ΜΧ2:mx2

Αποτελέσματα Elite:elite

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.