Μετά από μιά πραγματικά δύσκολη χρονιά για όλους τους Έλληνες είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε με απόλυτη επιτυχία να επιτύχουμε τους στόχους μας μετά από απουσία τεσσάρων ετών από τα ελληνικά πρωταθλήματα λόγο των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro.

ina tv racing

Επιστρέψαμε με πολύ μεράκι απαντώντας θετικά στην πρόσκληση – πρόκληση του φίλου Δημήτρη Χελιώτη της Worksbike και με την βοήθεια της Yamaha Μοτοδυναμικής.

Τέσσερα χρόνια μετά το 2011 με τον Δημήτρη Βαγγελάκο στην Ε1 οδηγώντας την ολοκαίνουρια Yamaha WRF 250 2015 τέλεια εξελιγμένη από την ina tech και προετοιμασμένη σε κάθε αγώνα από την Worksbike κερδίσαμε κατηγορία και γενική κάνοντας όμορφους αγώνες στην πορεία για την κατάκτηση της γενικής δίνοντας σκληρές μάχες με τον πολύ δυνατό Γιάννη Παυλίδη χωρίς βέβαια να υστερούν και οι υπόλοιποι δυναμικοί αναβάτες όπως οι Γιάννης Τρίγκας, Κίμων Καράμπελας, Αλέξης Ζώρας και φυσικά ο θρύλος του εντούρο Βασίλης Σιαφαρίκας που διέπρεψε τα τελευταία δέκα χρόνια στο Π.Π.Ε.

baggelakos

Επίσης υποστηρίξαμε δυναμικά τους Δημήτρη Βαγγελάκο και Hristian Ilioski στο ελληνικό ΜΧ και στα βαλκανικά πρωταθλήματα ΜΧ με την οδηγώντας Yamaha YZF 450 κατακτώντας πολλές πρώτες θέσεις και την δεύτερη στο Π.Π.ΜΧ στην ΜΧ1 με τον Δημήτρη και επίσης την δεύτερη με τον Hristian στο Π. ΜΧ Ανατ. Ευρώπης ΜΧ1 για το 2016.

Επιμένουμε λοιπόν και το 2016 στο Π.Π.Εντούρο με τις αξιόπιστες μοτοσυκλέτες Yamaha WRF 250 & 450 στις κατηγορίες Ε1, Ε2, ΕΝ & Βετεράνων καθώς και στο Π.Π.ΜΧ φέρνωντας νέα πρόσωπα με σκοπό όπως πάντα να επιτύχουμε το απόλυτο με την συμβολή της Yamaha Μοτοδυναμικής, ina tv, ina tech & Worksbike που όλοι μαζί δουλεύωντας σκληρά για την προετοιμασία των αναβατών και την αγωνιστική εξέλιξη των μοτοσυκλετών προσφέρουμε το πιο όμορφο σύνολο οδηγικό και λειτουργίας στους φίλους της αγωνιστικής μας ομάδας και φυσικά στους θεατές.

ina tv, ina tech, Worksbike, Yamaha Motodynamic, HGS, Gaerne, Geco special parts, Kenny Racing GRC & UFO Plast Carrer όλοι θα είμαστε παρόν και το 2016.
Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Με εκτίμηση.

Γιάννης Κολιγλιάτης
Αγωνιστικός Διευθυντής
ina tv racing

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.