Δελτίο τύπου

Ιδανικά εξελίχθηκε στο Οροπέδιο του Καθαρού Κριτσάς ο 5ος αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας Scramble 2017, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή από την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας με διοργανώτρια τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον ΠΑΟΔΑΝ, τον Αγωνιστικό Όμιλο Λασιθίου, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Αναπτυξιακό Σύλλογος Κριτσάς «Λατώ» και την Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου.

χωρίς τίτλο

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αγώνας Πανελληνίου επιπέδου έγινε στην Κρήτη έπειτα από δέκα χρόνια και το 2007 και αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της ΛΕΜΑΝ.

Παρά τον άστατο καιρό, δεκάδες φίλοι του αθλητισμού και δη του μηχανοκίνητου από όλη την Κρήτη και ιδιαίτερα από το Λασίθι και το Μεραμπέλο βρέθηκαν στα ορεινά και στην εξαιρετικά διαμορφωμένη πίστα, απολαμβάνοντας όπως αναμενόταν το θέαμα υψηλού επιπέδου, το οποίο προσέφεραν οι σαράντα αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες, με την βροχή που είχε προηγηθεί να βοηθάει αγωνιζόμενους και θεατές, καθώς σκόνη δεν υπήρχε, ενώ και οι προσπάθειες ήταν πιο όμορφες και εντυπωσιακές. Ακολούθησαν οι απονομές στην πλατεία του Καθαρού και υπήρξε και κέρασμα με παραδοσιακά εδέσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κριτσάς.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά με τη διοργάνωση ο πρόεδρος της ΛΕΜΑΝ Μανόλης Σκύβαλος, είπε «Μπορεί ο καιρός να μας δυσκόλεψε λίγο, καθώς έκανε αρκετό κόσμο να είναι διστακτικός στο να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες, όμως με τις προβλέψεις να θέλουν καλές συνθήκες την ώρα των αγώνων και σε συνδυασμό με το βρεγμένο τερέν το οποίο θα ήταν πιο απολαυστικό για τους οδηγούς όπως και αποδείχθηκε, καθώς όσο πιο βρεγμένο ήταν το συγκεκριμένο έδαφος και το χώμα, ήταν πιο ευχάριστο για οδήγηση και είχε σαν αποτέλεσμα να δουν καλύτερο θέαμα, όσοι βρέθηκαν στην περιοχή για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες μένοντας θεωρώ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Βέβαια, ευχαριστημένοι έμειναν και οι σαράντα αθλητές οι οποίοι πήραν μέρος και ήρθαν από διάφορες περιοχές της Νοτίου Ελλάδας Καλαμάτα, Ναύπλιο, Άργος, Μέγαρα, Σπάρτη, Αθήνα, Κόρινθο, Χαλκίδα, κ.α. και βέβαια από όλη την Κρήτη. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το οροπέδιο του Καθαρού και τις γύρω περιοχές, καθώς ήταν ενθουσιασμένοι τόσο από τον αγώνα, όσο και από τη φιλοξενία και παρά το μεγάλο ταξίδι που έκαναν χωρίς να γνωρίζουν τι θα συναντήσουν έμειναν αποζημιωμένοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά σε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή των αγώνων τους οποίους αναφέρουμε αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση».

Τα αποτελέσματα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα

S1

1.Βασιλάκης Εμμανουήλ-SX 144 (ΑΣΗ)

2.Τσαγκάρης Ιωάννης-ΥΖ 125 (ΛΕΜΑΝ)

3.Βουλγαρέλης Σταμάτης-ΚΤΜ 250 (ΑΣΗ)

4.Ζαχαριάς Αλέξανδρος-Ηonda CRF250 (ΛΕΜΑΝ)

 

S2

1.Διακάκης Νικόλαος-ΚΧF 450 (ΑΣΗ)

2.Βλαχάκης Αλέξανδρος-EXC 250 (AΣΗ)

 

SSENIOR

1.Γιαγκιόζης Δημήτρης-KXF 450 (ΛΕΜΑΝ)

2.Κεραμιδάς Δημήτρης-Kawasaki 125 (ΦΙΑΜ)

3.Φραγγεδάκης Βασίλειος-KTM EXC 250 (ΛΕΜΑΘ)

Νοτίου Ελλάδας Scramble

NS1

1.Γιαγκιόζης Σύλλας-KXF 250 (ΛΕΜΑΝ)

2.Παπουτσάκης Μιχαήλ-Honda CRF 250 (ΛΕΜΑΝ)

3.Χατζάκης Ζαχαρίας-KXF 250 (ΑΣΗ)

4.Μαρής Νικόλαος-YZF 250 (ΑΣΗ)

NS2

1.Πυρλής Άρης-ΤΜ 300 (ΜΛΞ)

2.Ραπατσουλέας Δημήτριος-Kawasaki KXF 450 (ΑΜΟΣ)

3.Σπυρης Γιώργος-YZF 450 (ΛΕΜΟΚΑ)

4.Ψωματάκης Δημήτριος-Suzuki 450 (ΑΣΗ)

5.Μαστοράκης Ιωάννης- Honda CRF 450 (ΑΣΗ)

6.Κόντες Γεώργιος-ΚΤΜ 450 (ΛΕΜΑΝ)

7.Κοχυλάκης Βασίλης-Suzuki 450 (ΑΣΗ)

SB

1.Μαραγκός Ζαφείρης-KTM EXC 400 (ΦΙΛΜΑ)

2.Μαραγκός Δημήτρης-KTM 530 (ΦΙΛΜΑ)

3.Διαλιατσης Ιωάννης-ΚΤΜ EXC 300 (ΦΙΛΜΑ)

4.Αναγνωστάκης Δημήτρης-BETA 350 (ΑΣΗ)

5.Διαμαντάκης Τρύφωνας-CRF 450 (ΛΕΜΑΝ)

6.Κουβαράς Δημήτρης-ΚΤΜ 530 (ΑΣΗ)

7.Περισυνάκης Εμμανουήλ-ΒΕΤΑ 400 (ΑΣΗ)

8.Δαμανάκης Γεώργιος-ΚΤΜ 250 (ΑΣΗ)

9.Μαλέρδος Ιωάννης-GAS GAS 250 (ΛΕΜΑΝ)

SS EXPERT

1.Τερζάκης Χαρίδημος-Yamaha YZF 450 (ΛΕΜΑΝ)

2.Μυτιληναίος Κωνσταντίνος-Suzyki RMZ 450 (ΑΣΗ)

SJUNIOR

1.Κουτσάκης Αντώνιος-ΚΤΜ 125 (ΛΕΜΑΝ)

2.Μαστοράκης Αλέξανδρος-Suzuki 125 (ΑΣΗ)

NSSENIOR

1.Κολευρης Ναθαναήλ-KTM EXC-F250 (ΜΟΛΕΜ)

2.Γκιλατης Κωνσταντίνος-KTM EXC-F350 (EΔΟ)

3.Ντεντάκης Παναγιώτης-CR 250 (ΑΣΗ)

 

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση της ΛΕΜΑΝ

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος και του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος Scramble της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε που διοργάνωσε η λέσχη μας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Οροπέδιο Καθαρού, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

Τους συνδιοργανωτές μας: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, Αγωνιστικός Όμιλος Λασιθίου, Πολιτιστικός Μορφωτικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Κριτσάς «Λατώ», Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου.

Προσωπικά ευχαριστούμε τους: Κα Πετράκη Πελαγία – Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Κο Αντώνη Ζερβό – Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Κο Μανώλη Θραψανιώτη – Βουλευτή Λασιθίου, Κο Αλεξάκη Χάρη – Αντιδήμαρχο πολιτισμού & αθλητισμού δήμου Αγίου Νικολάου, Κο Ραφαηλάκη Λευτέρη – πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, κο Παπαδάκη Εμμ. αστυνομικό διευθυντή, Κο Ζαχαριάδη Νίκο και Κο Αγγελάκη Παναγιώτη από την κοινότητα Κριτσάς και από την περιφέρεια τις κυρίες Μωισάκη και Σουργιαδάκη και τους κυρίους Ρουκουνάκη Εμμ. και Βαρδάκη Μπάμπη.

Τους χρυσούς χορηγούς: Α.Ν.Ε.Κ και BLUESTAR FERRIES.

Τους μεγάλους χορηγούς: MOTO ΜΠΑΜΠΗΣ, Εμπόριο ποτών υιοί Λουκάκη, Ευρωιαπωνική Group, Αλτσιάδης Marinemoto, Νικόλαος Σιγανός – Stihl, «Κατσαρολάκια» Cretan Cuisine, Ζαχαροπλαστείο «Ζαχαρίας», Κατεψυγμένα προϊόντα – Φαϊτάκης Νικόλαος, Espresso Shop, Ιχθυοπωλείο «Οδυσσέας», BasilicoTutu , Λογιστικό γραφείο Μανώλη Γεροντή.

Τους χορηγούς: AutoFit Κονταξάκης Δημήτρης, Σχολή οδηγών Φίλιππου Μαστορή, Κρεοπωλείο Φαϊτάκη Εμμανουήλ, Βουλκανιζατέρ «Τροχός», Ταβέρνα «Στερεός» – Καθαρό, «Λαχανόκοσμος» – τροφοδοσίες, Μοτοκίνηση, Κρεοπωλείο Ζαχαριάς, Mi optico, Mainas Pet Shop, Bajamar, Μακράκης Clean Market, Αλέξανδρος Καφέ Κριτσά, Τροφο-διανομή – Τσαγκαράκης, King Eight, Φαρμακείο Πενίδης, Μασσάρος Καφέ Κριτσά, Ιδεόγραμμα.

Τους χορηγούς επικοινωνίας: Mxin.gr , Ανατολή , fonien.gr, Endurο-Fighter.gr, Λατώ fm 103.3 , creteplus.gr, cnanews.gr, Λάμψη fm 92.9

Ευχαριστούμε ακόμα: Τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ασφάλεια που μας προσφέρουν με την παρουσία τους.

Tον Γιατρό Κωστή Πιταροκοίλη επίσης για τον ίδιο λόγο. Τους κατοίκους και τους αγρότες του Καθαρού που εδώ και 20 χρόνια μας καλοδέχονται στον υπέροχο τόπο τους.

Και του χρόνου!

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.