Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των HUSQVARNA OFFROAD DAYS το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αττική, ήρθε η στιγμή των HUSQVARNA OFFROAD DAYS στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο στόλος των μοτοσυκλετών είναι πανέτοιμος και θα σας περιμένει στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8/10/2016 στην περιοχή του Λαγκαδά και την Κυριακή 9/10/2016 στην Καστοριά, στην περιοχή ΓΕΟΚ.

Το πρόγραμμα και για τις 2 εκδηλώσεις θα ξεκινάει στις 10:00 θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα 14:00 – 14:30 και τα test rides θα ολοκληρώνονται στις 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα HUSQVARNA OFFROAD DAYS Θεσσαλονίκης και Καστοριάς μπορείτε να επικοινωνείτε με την MOTOACTION ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ τηλ.2310-988189

Σας περιμένουμε όλους εκεί με τον offroad εξοπλισμό σας για μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με τα εξαιρετικά καινοτόμα και εξελιγμένα μοντέλα της HUSQVARNA.

2016-09-offroad-days-husqvarna

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.