Η Husqvarna Motorcycles επιβεβαίωσε την παγκόσμια εταιρική συνεργασία με τη Rockstar Energy Drink.

husqvarnamotorcyclesandrockstarenergydrinkjoinforcesworldwide_565de4ed439cc

Απολαμβάνοντας τη επιτυχία σε όλες τις μορφές της off-road και αγωνιστικά Motocross τη διάρκεια του 2015, η Husqvarna Motorcycles έχει εισέλθει σε μια μακροχρόνια, σε όλο τον κόσμο συνεργασία με την Rockstar Energy Drink. Σε αυτή τη συναρπαστική συμφωνία θα δείτε όλες τις επίσημες αγωνιστικές ομάδες της Husqvarna – Motocross, Supercross, Enduro, ΗΠΑ Off-Road και Ράλι – με το όνομα «Rockstar Energy Racing Husqvarna Factory».

Αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία αγώνων της Husqvarna Motorcycles, θα ξεκινήσει επίσημα στις 5 Δεκεμβρίου, όταν τα μέλη της ομάδας Rockstar Energy Racing Husqvarna αναλάβει το γύρο του 2016 FIM SuperEnduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λοτζ της Πολωνίας.

Στις 3 Ιανουαρίου 2016, οι εργοστασιακοί αναβάτες της Rockstar Energy Racing Husqvarna της ομάδας Ruben Faria, Pablo Quintanilla και Pela Renet θα κάνουν την έναρξη στο περίφημο Ράλι Ντακάρ. Λίγο μετά, οι Christophe Pourcel και Jason Anderson θα πάνε στο AMA Supercross στο Angel Stadium, και στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Κοιτάζοντας μπροστά σε μια συναρπαστική νέα σεζόν, η Husqvarna Motorcycles είναι βέβαιη ότι με τη μεγάλη υποστήριξη της Rockstar Energy Drink θα στερεοποιηθεί δυνατά και θα κερδίσει τη θέση της ως κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα off-road αγώνων.

Rockstar Energy Racing Husqvarna 2016 Αναβάτες:

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Max Nagl, Christophe Charlier, Max Anstie, Tomas Covington

ΗΠΑ Supercross / Motocross Christophe Pourcel, Jason Anderson, Martin Davalos, Zach Osborne

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, Extreme Enduro & SuperEnduro Mathias Bellino, Danny McCanney, Pascal Rauchenecker, Josep Garcia, Graham Jarvis, Mario Roman

ΗΠΑ off-road & Endurocross Iakov Argubright, Andrew Delong, Jos Strang, Maik Braun, Colton Haaker

Ράλι Ντακάρ & Cross-Country Ράλι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ruben Faria, Pablo Quintanilla, Pierre-Alexandre Renet

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.