Με τον καιρό να μην ευνοεί τους αναβάτες και με δύσκολες συνθήκες εντός πίστας, ξεκινήσαμε με τον Αλέξανδρο Γεωργαντά #21 Husqvarna FC250 στην κατηγορία ΜΧ2.

Ο Αλέξανδρος οδήγησε δυναμικά την νέα του μοτοσυκλέτα και κατάφερε να πετύχει πολύ γρήγορους χρόνους.

IMG_4660

#21 Aλέξανδρος Γεωργαντάς

Οι δυνατές μάχες με συναθλητές σε όλη την διάρκεια του αγώνα και η προσοχή στα δύσκολα σημεία χάρισαν στον Αλέξανδρο την πέμπτη θέση στην ΜΧ2.

Όπως μας δήλωσε και ο ίδιος «Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες σήμερα. Η πίστα δεν συγχωρούσε λάθη και για αυτό οδήγησα προσεκτικά,  δεν είχα κανένα πρόβλημα και όλα πήγαν καλά. Η μοτοσυκλέτα μου είναι άψογη και όλη η ομάδα δούλεψε τέλεια, ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν σήμερα. Θα προσπαθήσω για καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες.»

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς

Στον αγώνα συμμετείχαν και δύο μικροί νεαροί αναβάτες που αγωνίζονται με τα χρώματα μας.

Ο Στέλιος Σκόρδας #777 ΤC85 στην ΜΧ85 πήρε την πρώτη του εκκίνηση σε αγώνα motocross και στην ΜΧ65 ο Στέλιος Μουρατίδης #379 SX65 μας εκπροσώπησε στην μικρή κατηγορία.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και όλους όσους εργάστηκαν μαζί μας στον σημερινό αγώνα.

Ραντεβού στα Μέγαρα για τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.