Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκτός δρόμου ομάδα της για το 2018 με τους Colton Haaker, Josh Strang, Thad Duvall και το νεότερο μέλος Dalton Shirey.

husqvarna factory team 2018

O Colton Haaker θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το τίτλο του στο FIM SuperEnduro Championship και να επιστρέψει στην κορυφή του AMA Endurocross 2018. Η δέσμευσή του και η επιμονή του τον καθιστούν αληθινό πρωτοπόρο και αναπόσπαστο μέρος της ομάδας εκτός δρόμου.

Ο Josh Strang θα κάνει την επιστροφή του, στη σειρά Grand National Cross Country με το FX 450 μαζί με τον Thad Duvall που θα οδηγήσει ένα FX 350.

O Strang θα αγωνιστεί και στο Full Gas Sprint Enduro, ενώ ο Thad Duvall θα ριχτεί όχι μόνο στην διεκδικήσει του τίτλου στο GNCC αλλά και στο AMA National Enduro.

Το νεότερο μέλος της ομάδας αγώνων Rockstar Energy Husqvarna Factory είναι ο Dalton Shirey. Ο Dalton θα αγωνιστεί με το νέο FX 450 στο AMA National Hare and Hound 2018 και στο Big 6 Grand Coast Grand Prix Series.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.