Συνεχίζοντας τη στρατηγική της ανάπτυξης, η Husqvarna Motorcycles έκλεισε το 2015 με 32% περισσότερες πωλήσεις μοτοσυκλετών σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο 12 μηνών, γεγονός που την οδήγησε σε αύξηση 41% του ετήσιου κύκλου εργασιών.

Husqvarna-test-2016-2465

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, συνολικά 21.513 μοτοσικλέτες Husqvarna είχαν πωληθεί. Μια σύγκριση με το προηγούμενο ποσό ρεκόρ των 16.337 πωλήσεων που είχε το 2014, δείχνει ότι η Husqvarna Motorcycles κινείται σε απότομη ανοδική τροχιά.

Το έτος 2015 ήταν ζωτικής σημασίας για την Husqvarna Motorcycles σε πολλές περιοχές. Μεταξύ των οροσήμων που επιτεύχθηκαν ήταν η εισαγωγή της επαναστατικής έκδοσης του 2016 Husqvarna motocross line-up, που είναι ήδη διαθέσιμες από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η αγορά της Βορείου Αμερικής (ΗΠΑ και Καναδά) παρουσίασαν σημαντική αύξηση και έπαιξε κύριο ρόλο στην επιτυχία της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών η Husqvarna Motorcycles επέστρεψε στην κατηγορία δρόμου μοτοσικλέτας διπλής χρήσης με το λανσάρισμα του 701 SUPERMOTO και 701 ENDURO. Με τα δύο μοντέλα που έχουν ήδη θερμή υποδοχή παραμένει δεσμευμένη στην περαιτέρω επέκταση της γκάμας μοντέλων δρόμου, ενώ επιπλέον ενίσχυση της θέσης της, είναι η συμμετοχή ως βασικός παίκτης στην κατηγορία off-road.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.