Άλλη μια μεταγραφική κίνηση για την Geico Honda. Αυτή βέβαια αυτή την φορά αφορά το πρόγραμμα της στους ερασιτεχνικούς αγώνες.

geico honda

Ως γνωστών ο Hunter Lawrence πρώην μέλος της εργοστασιακής Suzuki στο MXGP έχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Geico για το 2019. Το νέο έχει να κάνει με τον νεότερο αδελφό του τον Jett ο οποίος μόλις υπέγραψε με την εργοστασιακή Honda συμβόλαιο από το 2019.

1

Τα δυο αδέλφια θα αγωνιστούν στους ερασιτεχνικούς εθνικούς αγώνες με τον Hunter να φημολογείται ότι θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2019 ενώ ο Jett το 2020.

2

Με χαρά η ομάδα ανακοίνωσε την προσθήκη των δυο αδελφών από την Αυστραλία. Ύστερα από αρκετή αναζήτηση για τα επόμενα ταλέντα τόσο σε Ευρώπη αλλά και στην κόκκινη ήπειρο, πιστεύουν ότι η επιλογή τους θα τους δικαιώσει.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.