Χτες η American Honda Motor Corp ανακοίνωσε ότι έχει επεκταθεί η σύμβασή της με τον αναβάτη της Honda HRC, Cole Seely για άλλα δύο χρόνια. Ο Seely έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας με τη Honda, και η συμφωνία αυτή συνεχίζει τη σχέση τους μέχρι το 2018. Την επόμενη σεζόν, ο Cole θα αγωνιστεί με το ολοκαίνουργιο 2017 Honda CRF450R.

cole-seely

Cole Seely: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την εκ νέου υπογραφή με την Honda Αμερικής. Οδηγώντας για μια μεγάλη ομάδα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, γι ‘αυτό είναι τιμή μου που είμαι σε θέση να συνεχίσω την εν λόγω σχέση. Έχω ένα φοβερό πλήρωμα γύρω μου και μεταξύ μας είμαστε μια χαρά. Με την επιτυχία που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, νιώθω σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε πολλές νίκες και ελπίζω να πάρω έναν τίτλο. Εκτιμώ πάντα το τι έχει κάνει η ομάδα, και ανυπομονώ να περισσότερες επιτυχίες μαζί τους. «

Κατά τα δύο πρώτα χρόνια με την εργοστασιακή ομάδα, ο Seely έχει δείξει ότι έχει την ταχύτητα και την ικανότητα να κερδίσει αγώνες στη μεγάλη κατηγορία. Πήρε τον τίτλο του Rookie της χρονιάς το 2015 για την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη στη σειρά AMA Supercross, τονίζοντας την πρώτη νίκη του στα 450cc στο Χιούστον Supercross. Αν και οι τραυματισμοί του τον εμπόδισαν να συνεχιστεί και φέτος, ο Seely έχει τερματίσει έκτος στη σειρά AMA Supercross, με τέσσερα βάθρα. Ήταν επίσης η καλύτερη AMA Pro Motocross σεζόν στην καριέρα του, με δύο αποτελέσματα σε προκριματικά στην τρίτη θέση, πριν τραυματιστεί στο δάχτυλο και χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.