Η ομάδα της Honda HRC επιβεβαίωσε ότι η διπλή εγκατάλειψη κατά τη διάρκεια του Motocross των Εθνών στο Matterley της Αγγλίας την περασμένη Κυριακή, προκλήθηκε από τις ίδιες αποτυχίες της πίσω ανάρτησης του CRF450R.

s1200_22159426_122061995099129_1511144776643117056_n

Ο Seely αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην πρώτη και την τρίτη κούρσα μετά το πρόβλημα στο πίσω ελατήριο στήριξης της KYB.

Takashi «Sam» Mishima, αθλητικών διευθυντής στο American Honda: «Σαφώς, είμαστε πολύ απογοητευμένοι από ό, τι συνέβη στο Motocross των Εθνών. Το εργοστασιακό KYB  ελατήριο τοποθετείται στις μοτοσικλέτες μας με ένα πιάτο σχήματος κυπέλλου με μία αύλακα στην οποία ολισθαίνει πάνω από τον άξονα, η λάσπη που μαζεύτηκε στο πίσω φτερό δημιούργησε μία δύναμη επαρκή για να περιστρέψει το ελατήριο και να βγει απο την θέση του. Χρησιμοποιήσαμε την ίδια διαμόρφωση σε όλες τις μοτοσυκλέτες στο AMA Pro Motocross, ακόμη και σε λασπώδεις αγώνες όπως η Unadilla, αλλά ήταν η πρώτη φορά που βιώσαμε αυτό το πρόβλημα. Αντικαταστήσαμε ολόκληρη την ανάρτηση για την τελική κούρσα του Cole, αλλά το ίδιο πρόβλημα συνέβη και πάλι. Κανονικά θέμα όπως αυτό, είναι δύσκολο να δημιουργηθεί και πάλι, αλλά το γεγονός ότι το πρόβλημα αυτό έχει συμβεί δύο φορές την ίδια μέρα δείχνει ότι υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο σχετικά με τη διαμόρφωση του Matterley και την λάσπη που έχει δημιουργήσει τις τέλειες συνθήκες για να ενεργοποιήσει το πρόβλημα. Οι πελάτες της Honda θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το σύστημα παραγωγής Showa στην CRF450R είναι διαφορετικό. Στην πραγματικότητα, το σύστημα είναι ίσο με αυτό της Showa, μονό που χρησιμοποιούνται από τους ομολόγους μας στο MXGP στην ομάδα HRC, του οποίου η μοτοσικλέτα δεν είχε αυτό το πρόβλημα όπως Motocross των Εθνών. Προφανώς, θα το εξετάσουμε αυτό με την KYB, αλλά εν τω μεταξύ, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη στον Cole και τους Αμερικανούς οπαδούς motocross για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της ομάδας των ΗΠΑ έχουν επηρεαστεί τόσο πολύ από αυτό το πρόβλημα ».

Η KYB θα ήθελε επίσης να αναγνωρίσει τον αντίκτυπο που είχε η εγκατάλειψη στις προσπάθειες των ΗΠΑ και ζητάει συγνώμη στην κοινότητα του MX. Έχουν θεσπιστεί μέτρα, αντίμετρα και ενημερώσεις σχεδιασμού για να διασφαλιστεί ότι δεν θα συμβεί πάλι αυτό το είδος του προβλήματος. Η KYB προσθέτει ότι το πρόβλημα αφορά μόνο τα εξαρτήματα της KYB που εκδίδονται από το εργοστάσιο για την εργοστασιακή ομάδα τους HRC και των αγωνιστικών ομάδων.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.