Ένας μαινόμενος Levi Sherwood αναζητεί την τρίτη σερί νίκη του για το 2014 στην επιστροφή του Red Bull X-Fighters στην αρένα ταυρομαχιών της Las Ventas μέσα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Σε έναν γύρο που αναμένουμε με την μεγαλύτερη ανυπομονησία μέσα στην χρονιά, ο πρωταθλητής του 2012 έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ έξι ετών, εάν καταφέρει να πάρει την τρίτη σερί νίκη του. Όμως ο περσινός πρωταθλητής, ο Γάλλος Thomas Pagès, ο οποίος κέρδισε τον γύρο της Μαδρίτης με μία εκπληκτική εμφάνιση εδώ και ένα χρόνο, αλλά και ο πρωταθλητής του 2011, Dany Torres, που έχει κι αυτός κερδίσει δύο φορές στην Μαδρίτη, θα κάνουν τα πάντα για να επικρατήσουν του Sherwood.

Levi Sherwood

Levi Sherwood

O Sherwood είναι φέτος αήττητος, με πειστικές νίκες στον εναρκτήριο γύρο στην Πόλη του Μεξικού και μία θριαμβευτική εμφάνιση στην Οσάκα της Ιαπωνίας τον Μάη, όπου ο Γάλλος Remi Bizouard έφτασε να κατακτά την δεύτερη θέση μπροστά από τον τρίτο, Αυστραλό Josh Sheenan, στο φετινό World Tour, το οποίο περιλαμβάνει πέντε στάσεις σε τέσσερις Ηπείρους. Στο Red Bull X-Fighters, οι αναβάτες εκτελούν άλματα κοντά στα 30 μέτρα σε μήκος και 15 μέτρα σε ύψος, ενώ παράλληλα εκτελούν τρικ που αψηφούν την βαρύτητα επάνω στις μοτοσυκλέτες τους.

Η πίστα της Μανδρίτης

Η πίστα της Μανδρίτης

 

Το στρωτό και γεμάτο εμπιστοσύνη στιλ που ο αναβάτης από τη Νέα Ζηλανδία επιδεικνύει αυτή την χρονιά τον έχει φέρει στην κορυφή και ο ίδιος θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει το ρεκόρ των τριών νικών στην σειρά, το οποίο και έθεσε ο Ελβετός Mat Rebeaud το 2008, όταν πήρε τις νίκες στο Wuppertal (Γερμανία), στην Μαδρίτη (Ισπανία) και το Fort Worth (ΗΠΑ) στον δρόμο του για το πρωτάθλημα. Ο Sherwood, που κέρδισε τρεις από τους πέντε γύρους το 2012 στην πορεία του για τον τίτλο εκείνης της χρονιάς, είχε πάρει τη νίκη και στην Μαδρίτη τότε.

Οι αναβάτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και νέα στοιχεία στην μαζεμένη αρένα της Μαδρίτης, καθώς εκεί θα βρίσκονται έξι διαφορετικές ράμπες απογείωσης και δύο άλματα “quarter pipe”. Συνολικά, 3.200 κυβικά μέτρα χώματος θα μεταφερθούν στην αρένα για να χτίσουν την πίστα μόλις μέσα σε τρεις μέρες, τα οποία και θα πρέπει να απομακρυνθούν μέσα σε 16 ώρες μετά τον αγώνα.

Η Las Ventas είναι η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη αρένα ταυρομαχιών της Ισπανίας – χωρά 23.000 θεατές και όλοι οι γύροι στην Μαδρίτη που έλαβαν χώρα εκεί από το 2002 και μετά, μετατράπηκαν στα σπουδαιότερα γεγονότα στον χώρο του FMX σε όλη την Ευρώπη. Οι γύροι που απομένουν μετά την Μαδρίτη είναι εκείνοι του Μόναχου στην Γερμανία και της Πρετόρια στη Νότια Αφρική.

Βαθμολογία 2014 World Tour
1. Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία) 100 βαθμοί
2. Rémi Bizouard (Γαλλία) 80 βαθμοί
3. Josh Sheehan (Αυστραλία) 80 βαθμοί
4. Dany Torres (Ισπανία) 65 βαθμοί
5. Rob Adelberg (Αυστραλία) 55 βαθμοί
6. Adam Jones (ΗΠΑ) 55 βαθμοί
7. Thomas Pagès (Γαλλία) 45 βαθμοί
8. Mat Rebeaud (Ελβετία) 45 βαθμοί
9. Wes Agee (ΗΠΑ) 35 βαθμοί
10. David Rinaldo (Γαλλία) 30 βαθμοί

πηγή redbull.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.