Με μεγάλη μας χαρά στα paddok της ομάδας μας φέτος θα φιλοξενείτε ο Παναγιώτης Παπιλας. Ένα κεφάλαιο στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Motocross, ο Παναγιώτης έχοντας δεκάδες νίκες αλλά και τίτλους στην κατοχή του.

mx24-papilas

Πιο συγκεκριμένα απο το 2007 οδηγός της HONDA SARAKAKIS, το 2012, 2014, 2015 δεύτερος στην κατηγορία MX2 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross και το 2014 Πρωταθλητής Ελλάδος στο SCRAMBLE, καθώς και το 2011 ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο MOTOCROSS των Εθνών.

papilas1

Ο Παναγιώτης χρησιμοποιεί όλη την σειρά 24 και το υγιεινό πρωτεϊνούχο ρόφημα FORMULA 1 σαν πρωινό. Ο στόχος φέτος δεν είναι άλλος απο το να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία MX2, που του έχει ξεφύγει τόσα χρόνια!!

papilas2

Μαζί του σε πλήρη διατροφική υποστήριξη θα είναι η ομάδα μας με υπεύθυνο και προσωπικό σύμβουλο του Παναγιώτη τον Αθανασίου Γιάννη.

papilas

Καλή επιτυχία Παναγιώτη αν και είσαι καταδικασμένος να πετύχεις !!!!

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.