Η δέκατη τρίτη έκδοση της πύλης της κολάσεως είναι έτοιμη να υποδεχθεί όσους τολμηρούς αναβάτες θέλουν να ζήσουν την νέα εποχή των extreme enduro.

HELL' S GATE 2016

Ο Φάμπιο Φασόλα και όλο του το επιτελείο έχουν εργαστεί σκληρά ώστε ο φετινός αγώνας να είναι κάτι πολύ ιδιαίτερος για τους αναβάτες. Η διαδρομή θα είναι μικρότερη δίνοντας στους θεατές την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά περισσότερα σημεία αλλά βάζοντας ταυτόχρονα τους αναβάτες δύσκολους γρίφους που επιζητούν λύση.

Ο περσινός αγώνας ήταν μια χιονισμένη εκδοχή των extreme αγώνων, αύριο αναμένεται έντονη βροχόπτωση όλη την μέρα, ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας σε κάτι πραγματικά μυστηριώδες. Αρκετοί αναβάτες της πρώτης γραμμής αποδέχθηκαν το κάλεσμα θέλοντας να βάλουν το όνομα τους στην χρυσή λίστα των νικητών.

Η λίστα συμμετοχών είναι η έξεις:

1

2

3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.