Ο Νότιοαφρικανός YOUNG Wade συνεχίζει της φετινές εκπληκτικές του εμφανίσεις με το SHERCO γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στον προκριματικό αγώνα του HELL’S GATE.

Αξιοσημείωτη 3η θέση για τον 18χρονο Wade Young

Ο Αυστριακός ENÖCKL Lars μετά το πολύ δυναμικό του ξεκίνημα έπεσε στην τρίτη θέση πίσω από τον Ισπανό ROMAN SERRANO Mario. Ο Βρετανός αστέρας JARVIS Graham βρίσκετε στην πέμπτη θέση.

Αποτελέσματα προκριματικών:12665750_978297798915759_868169964_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.