Ως νικητής του πρόλογο της Παρασκευής, ο Jonny Walker οδήγησε την κούρσα απο την αρχή. Αλλά το να είσαι ο πρώτος αναβάτης στον αγώνα δεν είναι και πάντα καλό, με λάθη στην πλοήγησης μέσα βουνά της Ρουμανίας,και τον Graham Jarvis να τον κυνηγά, φτάνοντας στο τελικό λόφο είχε μία πτώση την οποία ο Jarvis εκμεταλλεύτηκε και πήρε την νίκη της ημέρας ταρματίζοντας πρώτος.

Ο Gomez επίσης άρπαξε την ευκαιρία της κακής στιγμής του Walker και πέρασε μπροστά τερματίζοντας δεύτερος και αφήνοντας τον τρίτο.

hard-piatra-neamt_IMG_8443

Αποτελέσματα – Hard Enduro Piatra Neamt Μέρα Πρώτη.

hard-enduro-piatra-neamt-results-21.25

Πηγή enduro21.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.