Ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, με την Yamaha Τουρατζίδης MX Team να θριαμβεύει με τους αθλητές της Γιάννη και Δημήτρη Τουρατζίδη.

Ο Γιάννης μετά τον περσινό τραυματισμό, έβαλε τα δυνατά του για μια δυνατή επιστροφή. Από τα προκριματικά του Σαββάτου έδειξε ότι ήρθε για να κερδίσει και δεν άφησε κανένα ίχνος αμφιβολίας. Στο πρώτο σκέλος ξεκίνησε δεύτερος πίσω από τον Κουζή αλλά μέσα σε ένα γύρο κατάφερε και πέρασε στην πρώτη θέση αυξάνοντας κατά πολύ τη διαφορά του από τον δεύτερο. Στο δεύτερο σκέλος μετά απο μία καλή εκκίνηση οδηγούσε τον αγώνα. Για τρεις γύρους ο Κουζής τον πίεζε, αλλά μετά άρχισε να ανοίγει τη διαφορά του τερματίζοντας και πάλι με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η μεγάλη έκπληξη του αγώνα ήταν ο Δημήτρης ο οποίος μετά από ένα χρόνο αποχής κατάφερε και επανήλθε δυναμικά τερματίζοντας στη τέταρτη θέση της κατάταξης και τρίτη θέση βαθμολογικά για το πρωτάθλημα στην πολυπληθή κατηγορία ΜΧ2. Μετά από μια κακή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος ξεκίνησε από την 10η θέση αλλά μέσα σε τρεις γύρους κατάφερε και έφτασε στην τέταρτη όπου και τερμάτισε. Στο δεύτερο σκέλος έκανε μια καλή εκκίνηση και ξεκίνησε στη τέταρτη θέση όπου κατάφερε να την διατηρήσει έως και τον τερματισμό μετά από αρκετές μάχες που έδωσε με τους συναθλητές του.

Η Yamaha Τουρατζιδης MX Team θέλει να ευχαριστήσει όσους είναι δίπλα της και τη στηρίζει και ανανεώνει το ραντεβού για τον δεύτερο πανελλήνιο αγώνα στο Άργος.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.