ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου, η ομάδα μας γέμισε τα βάθρα. Σε ένα πολύ απαιτητικό, γεμάτο μονομαχίες και πολλές εκπλήξεις σκηνικό, έλαβε χώρα ο 3ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MOTOCROSS στη Χαλκίδα.

Παρά το γεγονός των τραυματισμών και των πτώσεων που έκοβαν την ανάσα, οι αναβάτες μας απέδειξαν για ακόμα μια φορά τη δύναμη, την αντοχή, το ήθος και την αγάπη για αυτό που κάνουν. Η ανταμοιβή όλων μας προέκυψε ακόμα μια φορά από τα αποτελέσματά μας :

Κυριαρχία στην ΜX1: Μεγάλος νικητής ο πρόσφατα εγχειρισμένος Δημήτρης Κοντολέτας, που από το πρώτο σκέλος έκανε ξεκάθαρο ποιος έχει το πάνω χέρι, με τον Γιάννη Τουρατζιδη να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου οδηγώντας τραυματισμένος, με άσχημη πτώση και πολύ χώμα στα μάτια!

ΜΧ2: Τερματίζοντας 2ος και στα δύο σκέλη του αγώνα, ο Ανδρέας Ανδρέου μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα, κλέβει την παράσταση και ανεβαίνει στην 3η θέση του βάθρου στο τέλος της ημέρας. Στη συνέχεια και στις 4 επόμενες θέσεις έρχονται, πάντα με Yamaha, οι Δ.Μπάκας, Α.Σάγμαλης, Δ.Τουρατζίδης και Δ.Μπαξεβανης.

ΜΧ2Τ: 1ος όπως μας έχει συνηθίσει πια ο Αντώνης Σάγμαλης (5ος στην ΜΧ2) πάρα τις πτώσεις που είχε κατά τη διάρκεια του διήμερου.

Στις κατηγορίες Junior, τα πράγματα ήταν λίγο πιο ξεκάθαρα, με τον Σωτήρη Φωτάκη να κερδίζει την ΜΧ65 και στα 2 σκέλη του αγώνα και τον Νικόλα Κανελλόπουλο να τερματίζει 3ος στην ΜΧ85 με μία 3η θέση ανά σκέλος. Οι μικροί μας αναβάτες μας εντυπωσιάζουν πάντα τόσο με την οδήγησή τους, όσο και με την ωριμότητά τους μέσα και έξω από την πίστα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους τους αναβάτες ΥΑΜΑΗΑ για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν!!

Επόμενο ραντεβού στα Τρίκαλα 20-21 Απριλίου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.