Ο BRUCE COOK στις 3 Ιανουαρίου του 2014 στο Nitro Circus Hamilton κατά την προσγείωση στην προσπάθεια του να εκτελέσει ένα διπλό flip είχε μια άσχημη πτώση που τον καθήλωσε για το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Bruce-Cook-Backflip

Η αγάπη του για το motocross και το freestyle ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και έτσι δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτά. Δέκα μήνες μετά τον τραυματισμό του ανέβηκε ξανά πάνω σε μηχανή και ξεκίνησε να προπονείται με σκοπό να απόδειξη ότι η θέληση του είναι ανίκητη. Στις 14 Οκτωβρίου επέστρεψε ξανά σε αρένα freestyle καταφέρνοντας κάτι μοναδικό γράφοντας την δικιά του ιστορία θέλησης στο χώρο του freestyle με την εκτέλεση ενός back flip δεμένος στο ειδικά διαμορφωμένο Kawasaki του. Στις 14 Οκτωβρίου στο AIR CANADA CENTER ο BRUCE COOK ξεκίνησε μια ξεχωριστή περιπέτεια άξια επαίνου και σεβασμού που από ότι όλα δείχνουν θα έχει και συνεχεία.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.