Η Sherco παρουσιάζει την επίσημη ομάδα της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 2018 με τον Fabrizio Azzalin να έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα μεταπείθοντας τον Matthew Phillips να επιστρέψει και προσθέτοντας τρεις ικανότατους αναβάτες στην Junior και Youth125. Μια αλλαγή στα πλάνα για το EnduroGP της ερχόμενης χρονιάς.

25114680_1559147634164103_1399402174_n

Μια επιστροφή όχι και τόσο απαρατήρητη καθώς ο Matthew Phillips αναθεώρησε και τελικά θα παραμείνει στα paddocks. Αρχικά ο Phillips είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του, όσων αφορά τον δρόμο και την κλίση που παίρνει ο χώρος του EnduroGP. Ύστερα από κάποιες αλλαγές που έγιναν κατόπιν αρκετών παράπονων, ο άσος του Fabrizio Azzalin αποφάσισε να χαρίσει χαμόγελα και την ερχόμενη χρονιά με το να παραμείνει ενεργός στους αγώνες παγκόσμιου, στηρίζοντας τον μέντορα του Fabrizio Azzalin, βάζοντας υψηλούς στόχους συμμετέχοντας στην Ε2. Τα υπόλοιπα τρία μέλη της ομάδας θα αγωνιστούν στις δυο μικρές κατηγορίες.

Ακόμη μια επιστροφή στο παγκόσμιο και μια δυνατή προσθήκη για την ομάδα της Sherco είναι αυτή του Jack Edmondson. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Youth 125cc του 2016 είχε πάρει την απόφαση το 2017 να είναι στην Αμερική και στα αμερικανικά πρωταθλήματα κυρίως στο GNCC. Πλέον από τη νέα χρονιά ο Edmondson θα είναι στην Junior και μάλιστα από τα φαβορί για τον τίτλο. Μαζί του στην κατηγορία θα υπάρχει ο Théo Espinasse ο οποίος θα λάβει μέρος στο πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Thé ήταν ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές του γαλλικού και ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017 πριν τραυματιστεί. Ο Théo έχει υπογράψει με τον Sherco για δύο χρονιές.

Ακόμη ένας αναβάτης προστέθηκε στο ρόστερ της Sherco CH Racing. Αυτή η προσθήκη ακούει στο όνομα του Dan Mundell ο οποίος θα αγωνιστεί στην Youth. Έχοντας μια εξαίρετη παρουσία στο ISDE εντυπωσίασε και κατάφερε να μπει στην ομάδα.

Με αυτές τις κινήσει ο Fabrizio Azzalin μπαίνει δυνατά στο κυνήγι του τίτλου και όχι με έναν μόνο αναβάτη. Η επιστροφή των Phillips και Edmondson αλλά και η μεταγραφή των νεαρών Mundell και Espinasse βάζουν την Sherco και πάλι στις κυρίαρχες ομάδες.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.