Η επίσημη ομάδα της Sherco Factory μαζί με τους εισαγωγείς της Sherco Racing Βρετανίας και τον Malcolm Rathmell Sport Ltd, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια νέα συνεργασία για την επόμενη χρονιά.

sherco

Ο ελπιδοφόρος και ταλαντούχος Βρετανός Dan Mundell θα είναι ο αναβάτης της εταιρίας στην Youth-125 έχοντας υψηλές βλέψεις στην πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro. Ο δεκαοχτάχρονος Βρετανός έχει ήδη κατακτήσει τέσσερις τίτλους στο πρωτάθλημα Βρετανίας και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Junior U20 μέχρι τον τραυματισμό του. Ο Dan Mundell θα αγωνιστεί με το νέο Sherco SE-R 125 2T δίπλα στο Azzalin CH Sherco Factory Team. Στη συνέχεια για το 2019 θα πάει στην κατηγορία Junior.

Ο Dan Mundell είναι ο δεύτερος Βρετανός που θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά πάνω με ένα Sherco, καθώς πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η συνεργασία του Jack Edmondson με την ομάδα του Fabrizio Azzalin. Οι Mundell και Edmondson θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή παράδοση που έχουν χτίσει οι Βρετανοί στις δυο μικρές κατηγορίες υπό την καθοδήγηση του μέντορα Azzalin. ο Ιταλός είχε φέρει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια τον Matthew Phillips και δικαιώθηκε. .

Η πρώτη επίσημη παρουσία του Mundell θα γίνει στον πρώτο αγώνα του βρετανικού πρωταθλήματος στο Witley MCC την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.