Με την επιβεβαίωση ότι το δείγμα του Broc Tickle βγήκε θετικό για την ίδια ουσία στη λίστα απαγορευμένων ουσιών του WADA, η Red Bull KTM έχει τερματίσει την τρέχουσα σύμβαση του Tickle με την ομάδα.

 

Το Tickle έχει περάσει τις τελευταίες εβδομάδες κάνοντας προπόνηση και δοκιμές με την ομάδα,  με την ελπίδα ότι το δείγμα δεν θα είναι θετικό στην ουσία, αλλά η σημερινή είδηση ​​τελειώνει το χρόνο του με την ομάδα. Από σήμερα, δεν είναι βέβαιο τι θα κάνει η Tickle, καθώς προσωρινά αποκλείεται από τους αγώνες που ελέγχονται από το WADA και το USADA, το οποίο περιλαμβάνει το πρωτάθλημα Motocross του Lucas Oil Pro.

Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου από την KTM…

Δημοσιεύτηκε σήμερα από την FIM ότι το αρχικό θετικό δείγμα του Broc Tickle από το Σαν Ντιέγκο Supercross επιβεβαιώθηκε από το δεύτερο δείγμα. Ως αποτέλεσμα, η KTM Motorsports πήρε την επώδυνη απόφαση να τερματίσει αμέσως τη συμφωνία της με τον Tickle.

Roger De Coster,  Διευθυντής Race της KTM SX / MX:  “Είχαμε μια καλή σχέση με τον Broc τους τελευταίους έξι μήνες και ήταν ένας σπουδαίος τύπος για να δουλέψουμε. Ωστόσο, η ισχυρή πολιτική της KTM δεν αφήνει περιθώρια για άλλη λύση απο το να λύσουμε το συμβόλαιο. Ευχόμαστε τον Broc να είναι ο καλύτερος στο μέλλον. “

Λ. Ιωαννίδης