Η Red Bull KTM κυριάρχησε στον αγώνα Hawkstone International 2018 με τους Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff και Pauls Jonass να κάνουν εκπληκτική εμφάνιση στο περίφημο pre-season event.

Η σκοτεινή άμμος του πάρκου Hawkstone ήταν ο χώρος του δημοφιλούς ετήσιου Διεθνή αγώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο συγκεντρώνοντας μεγάλα ονόματα του MXGP στην Αγγλία.

Ήταν μια καλή ημέρα για το τρίο της Red Bull KTM, Jeffrey Herlings, Pauls Jonass και Glenn Coldenhoff. Ο Herlings επικράτησε τόσο στην MX1 όσο και στο Superfinal, αλλά έπρεπε να προσπαθήσει αρκετά να περάσει τον συμπαίκτη του Coldenhoff, ο οποίος ήταν γρήγορος και πολύ εντυπωσιακός, παίρνοντας και τα τρία παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του στο αριστερό χέρι στο Internazionali D’Italia στη Σαρδηνία πριν από μια εβδομάδα.

Herlings: «Ήταν μια πραγματικά καλή μέρα. Είχαμε ταχύτερα προκριματικά το πρωί, έτσι είχαμε να επιλέξουμε την καλύτερη θέση στην πύλη όλη την ημέρα. Ένιωσα καλός στην πίστα και ο καιρός ήταν λίγο γενναιόδωρος, υπήρχε βροχή και χιόνι. Ένιωσα δυνατός με την μοτοσυκλέτα και η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες και νομίζω ότι η λέσχη έκανε εξαιρετική δουλειά για να ετοιμάσει την πίστα. Θα έχουμε τον τελευταίο μας αγώνα πριν από την Αργεντινή στη Γαλλία το επόμενο Σαββατοκύριακο, δεν έχω οδηγήσει εκεί για πολύ καιρό, γι ‘αυτό ανυπομονώ να το κάνω ».

Ο Jonass ήταν ο νικητής της κατηγορίας MX2. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε ένα σκορ 1-1 και την τέταρτη θέση στην κατάταξη έναντι της μεγάλης κατηγορίας στο Superfinal.

Jonass: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Ήταν η δεύτερη χρονιά μου στο Hawkstone και υπάρχουν πολλοί αγώνες σε μια μέρα. Είναι πραγματικά καλή προπόνηση και η πίστα είναι αρκετά σκληρή, ειδικά στο Superfinal όταν ήταν πολύ τραχιά και είμασταν ενάντια στα 450. Πήγα καλά στο Superfinal όταν ο ήλιος ήταν χαμηλά και ήταν δύσκολο να δούμε, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τέταρτη θέση ενάντια στις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες ήταν αρκετά καλή. «

Αποτελέσματα Top10:

MX1
1 Jeffrey Herlings Red Bull KTM
2 Glenn Coldenhoff Red Bull KTM
3 Gautier Paulin Husqvarna
4 Tommy Searle Kawasaki
5 Evgeny Bobryshev Suzuki

MX2
1 Pauls Jonass Red Bull KTM
2 Thomas Kjer Olsen Husqvarna
3 Conrad Mewse KTM
4 Adam Sterry Kawasaki
5 Martin Barr, Husqvarna

Στιγμιότυπα του αγώνα και βαθμολογίες Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.