Η ομάδα της GEICO Honda ενημέρωσε για τον τραυματισμό του αναβάτη RJ Hampshire μετά τη πτώση που είχε στο Heat Race στο Supercross 2018 της Daytona.

Ένα λάθος σε τμήμα υψηλής ταχύτητας της πίστας είχε ως αποτέλεσμα ο Hampshire να χτυπήσει στο έδαφος και να χρειαστεί τη βοήθεια του προσωπικού της Alpinestars Mobile Medical. Λόγω της θέσης του Hampshire στην πίστα και της άμεσης ανάγκης των ιατρών να τον απομακρύνουν, ο αγώνας διακόπηκε με κόκκινη σημαία και θεωρήθηκε πλήρης. Μόλις βγήκε από την πίστα, ο Hampshire μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο για πλήρη αξιολόγηση.

Η ομάδα της GEICO Honda δήλωσε: ”O Hampshire υπέστη διαλείμματα σε ένα πλευρό και πιθανό τραυματισμό στον ώμο, μαζί με σταθερά κατάγματα των σπονδύλων Τ3 και Τ4 (θωρακικοί σπόνδυλοι, που βρίσκονται στη μέση της σπονδυλικής στήλης). Ευτυχώς, κανένα από τα τραύματα δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση και τα σπονδυλικά κατάγματα δεν βλάπτουν το νωτιαίο μυελό.”

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.